Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 11πμ έξω από την ΕΣΗΕΑ


Στις 11πμ έξω από την ΕΣΗΕΑ την Πέμπτη 17/12 καλούν την απεργιακή συγκέντρωση τα κλαδικά σωματεία των ΜΜΕ και εκεί θα πάνε και οι Financial Crimes που δεν συνηθίζουν να λειτουργούν διασπαστικά, αλλά ενωτικά και δημιουργικά. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να ασκήσουμε κριτική σε δύο επίπεδα:

1)για μία ακόμα φορά άργησαν πολύ να πάρουν την απόφαση και αυτό έχει επιπτώσεις στην οργανωτική προετοιμασία και στην επικοινωνιακή της διάσταση.

2)η επιλογή του τόπου συγκέντρωσης (αντί του Μουσείου που συγκεντρώνονται σωματεία εργαζομένων, φοιτητές και μαθητές), εκτός του ότι κρατάει τον κλάδο μακριά από τους φυσικούς του συμμάχους, προέρχεται πιθανότατα και από μικροκομματικά ελατήρια, όσων μέρες τώρα έβαζαν εμπόδια στην απεργία, άλλοτε κωλυσιεργώντας, άλλοτε προτείνοντας άλλες ημερομηνίες και άλλοτε κάνοντας απλώς το κορόιδο.

Υ.Γ. στην τελική φάση των εξορμήσεων για υποστήριξη της απεργίας, σήμερα το μεσημέρι έγινε διανομή του τεύχους νο44 στην Εσπρέσο, το απόγευμα θα γίνει στον Πήγασο και αύριο στο ΑΠΕ.


Υ.Γ.νο2 Με ψήφους 5-3 η ΕΣΗΕΜΘ δεν απεργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: