Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ατυχές δημοσίευμα για την ΕΡΤ (υλικά χωματερής)






Τουλάχιστον ατυχές και παντελώς αδιασταύρωτο είναι το σχόλιο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα REALnews που αναφέρεται σε εργαζόμενους της ΕΡΤ, που στην αυλή, κάτω από ομπρέλλες, περνάνε ευχάριστα τον χρόνο τους.
Η συνάδελφος Ν. Γκολεμά όφειλε να διασταυρώσει την πληροφορία, ιδιαίτερα σε εποχές που λέγονται και γράφονται πολλά, με στόχο τους εργαζόμενους, από αρκετούς που σιωπούσαν ότι τα συνδικάτα του χώρου άνοιγαν μέτωπα με τα κακώς κείμενα στην ΕΡΤ.
Η περιγραφή (κάντε κλικ στο δημοσίευμα) παραπέμπει τον αναγνώστη σε παραλίες στο Μπαλί ή στις Σεϋχέλλες που κάποιοι κάνουν διακοπές και όχι στο τί συμβαίνει στο συγκεκριμένο χώρο και ποιά είναι η λειτουργία του.
Ο χώρος δεν είναι η αυλή, αλλά το αίθριο, που μετά τις ρυθμίσεις για το κάπνισμα, έχει μετατραπεί σε καπνιστήριο. Οι ομπρέλλες πράγματι υπάρχουν (μήπως να καπνίζουν υπό βροχή οι συνάδελφοι?) και ο υπόλοιπος εξοπλισμός (ροδέλλες για "τραπεζάκια" και καρέκλες που εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων) είναι για τη χωματερή και όχι για χρήση από εργαζόμενους. Επισυνάπτουμε φωτο του χώρου.

Σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε η διανομή του νέου τεύχους των Financial Crimes σε χώρους εργασίας, με πρώτη εξόρμηση στην πρωινή βάρδια της ΕΡΤ.
Συνελεύσεις έχουν αύριο Τρίτη (την ίδια ώρα, αλλά σε διαφορετικούς χώρους)το σωματείο συμβασιούχων της ΕΡΤ και οι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι.
Χρήσιμο θα ήταν να μην υπήρχε αυτή χρονική σύμπτωση, ώστε οι αποφάσεις του ενός να γίνουν γνωστές στον άλλο και να βοηθήσουν τους προβληματισμούς και τις αναζητήσεις στις κατευθύνσεις και τις δράσεις που απαιτούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: