Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

"Mε απεργίες μαζικές, να ξεκουμπιστούν οι επιτηρητές"










Σαφές μήνυμα συνέχειας και κλιμάκωσης έδωσαν οι χιλιάδες εργαζόμενοι που διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας, παρά τα συνεχή εμπόδια της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας που αντί για κλιμάκωση, συνειδητά επιχειρεί να ρίξει τους ρυθμούς.
Στο κενό έπεσαν οι προβοκάτσιες της αστυνομίας που από νωρίς το πρωί έκανε προσαγωγές συνδικαλιστών που κατευθύνονταν προς τον τόπο της συγκέντρωσης, ενώ απρόκλητη επίθεση δέχτηκε η προσυγκέντρωση των βιβλιοϋπαλλήλων.
Οι Financial Crimes έδωσαν το παρόν εκεί που έπρεπε να είναι, με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, παρά το γεγονός ότι απεργούσε μόνο η ΠΟΣΠΕΡΤ, επιστρατεύοντας κάθε δυνατότητα, αφού παρά την κούραση, άλλοι διαδήλωσαν και στη συνέχεια πήγαν στη δουλειά, άλλοι ήρθαν από σχόλασμα βάρδιας και σε άλλες περιπτώσεις επιστρατεύτηκαν άδειες.
"Διαγραφή του χρέους οριστική, αυτή είναι η απάντηση η εργατική", "Mε απεργίες μαζικές, να ξεκουμπιστούν οι επιτηρητές", "Solidarite avec les immigres", ήταν μερικά από τα συνθήματα που φωνάξαμε σε κοινό μπλοκ με τους απεργούς της Ιντρακόμ και μετανάστες από την Ένωση Μεταναστών Εργατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: