Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

ΕΔΟΕΑΠ: αναπάντητα (ακόμα) ερωτήματα


Στις 3/3/2010 είχαμε στείλει επιστολή στον ΕΔΟΕΑΠ στην οποία ζητούσαμε ενημέρωση σε ερωτήματα που θέταμε, όπως:

"Πόσοι και ποιοι χρωστάνε στον ΕΔΟΕΑΠ, για τι ποσά μιλάμε και για πόσο διάστημα συμβαίνει αυτό. Προφανώς δε μιλάμε για φυσικά πρόσωπα και μικροποσά, όπως οι άνεργοι και οι εισφορές τους που τους στέλνετε ραβασάκια για διαγραφή τους, αν δεν τους καλύψει η ΕΣΗΕΑ, αλλά αναφερόμαστε σε επιχειρήσεις και εταιρείες.

Νομίζουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι, που είναι και μέτοχοι στον ΕΔΟΕΑΠ δικαιούνται να γνωρίζουν τα παραπάνω στοιχεία και φυσικά οι συνδικαλιστικές συλλογικότητες που λειτουργούν στον κλάδο μας, ώστε να διαμορφώνουν απόψεις και να καταθέτουν προτάσεις, με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων".


Δύο μέρες μετά, στις 5/3/2010 ενημερωθήκαμε από την πρόεδρο του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ότι το θέμα θα μπει σε συνεδρίαση του ΔΣ ώστε να υπάρξει η σχετική έγκριση και να μας κοινοποιηθούν τα στοιχεία. Μέχρι σήμερα 18/4/2010 δεν έχουμε ενημερωθεί για την τύχη του αιτήματός μας, ούτε φυσικά μας έχουν κοινοποιηθεί στοιχεία.
Επανερχόμαστε λοιπόν και υπενθυμίζουμε το αίτημά μας, σημειώνοντας την καθυστέρηση και ελπίζοντας να μην υποχρεωθούμε να επανέλθουμε με νέες υπενθυμίσεις.

Financial Crimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: