Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Στην παράταση οι κινητοποιήσεις και στα πέναλτι τα εργασιακά μας δικαιώματα


Στην παράταση πήγαν οι κινητοποιήσεις και στα πέναλτι τα εργασιακά μας δικαιώματα, από το διασωματειακό των ΜΜΕ, που συζήτησε το θέμα της απεργιακής κινητοποίησης που όλοι είχαν πει ότι έπρεπε να γίνει πριν καν ο πρωθυπουργός στείλει τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ.
Ας θυμηθούμε ότι πριν μια βδομάδα το διασωματειακό αποφάσισε 24ωρη για την Πέμπτη 22 Απρίλη και 48ωρη για τη βδομάδα που διανύουμε.
Την επόμενη μέρα πήγε φούντο η 24ωρη, δεν έγινε συνεδρίαση τη βδομάδα που πέρασε και έγινε σήμερα, όπου πήγε φούντο και η 48ωρη και ορίστηκε νέα συνεδρίαση την Πέμπτη.
Εν τω μεταξύ ακόμα και η ΓΣΕΕ του Παναγόπουλου πάει για απεργία στις 5 Μάη, ο Κουτρουμάνης ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της διάταξης του νόμου Πετραλιά για να μας κλέψει το 10% από τα ταμεία, ο Παπανδρέου προσέφυγε στο μηχανισμό «στήριξης» και οι κόρακες των αγορών θέλουν να μας πάνε σε συνθήκες εργασίας σκλάβων της Αιγύπτου που έχτιζαν πυραμίδες.
Τραγικά λίγο το διασωματειακό και αφήστε το παραμύθι να κρύβεστε πίσω από το Σόμπολο, είδαμε και τους «προοδευτικούς» εκεί μέσα.
Απαιτούμε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και καλή οργάνωσή τους.


Θυμίζουμε την ανάρτηση της 22 Απριλίου
http://financialcrimesnews.blogspot.com/2010/04/48.html


καθώς και την ανάρτηση της 24 Απριλίου
http://financialcrimesnews.blogspot.com/2010/04/blog-post_8583.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: