Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ στις δώδεκα το μεσημερι στην ΕΣΗΕΑ

Ολοι αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημερι στην ΕΣΗΕΑ.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι η αυριανή απεργία του κλάδου συνοδεύεται με την παρότρυνση των Ενώσεων μας να παραμείνουμε στα σπίτια μας ή να κάνουμε τα ψώνια μας. Γιατί αυτό καταλαβαίνουμε απο το γεγονός ότι δεν έχει καλεστεί απεργιακή συγκέντρωση. Και να μην καίγονται τόσο πολύ οι συνδικαλιστές μας για το αν κουραστούμε απο το να διαδηλώσουμε δύο συνεχόμενες ημερες. Εμείς μπορούμε, γι' αυτούς δεν είμαστε σίγουροι αν θα διαδηλώσουν εστω και μία.

Θεωρούμε απαράδεκτη αυτήν την απόφαση γι' αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους αύριο να συγκεντρωθούμε στην ΕΣΗΕΑ στις 12 το μεσημέρι. Την ίδια ώρα το ΔΣ έχει συγκαλέσει μικτό συμβούλιο για να ενημερώσει τους εκπροσώπους μας για την πορεία των διαπραγματεύσεων για τις συλλογικές συμβάσεις. Προτείνουμε σε όλους τους συνεδέλφους, και τις συλλογικότητες του κλαδου να αξιοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία για να συγκεντρωθούμε στην ΕΣΗΕΑ και να συζητήσουμε για την επόμενη αεργιακή ημέρα αλλά και με ποιό τρόπο θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα σαν κλάδος.

Την στιγμή που η επίθεση εργοδοτών και κυβερνησης κλιμακώνεται τα σωματεία μας σφυρίζουν αδιάφορα και γι' αυτό χρειάζεται να πάρουμε πρωτοβουλίες απο τα κάτω για αν επιβάλλουμε άλλη πορεία στον κλάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: