Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Καμία παρουσία υποψήφιου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στον τηλεοπτικό σταθμό BEST

ΤΕ Μεσσηνίας : Aνακοίνωση για τον τηλεοπτικό σταθμό BEST.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Καμία παρουσία υποψήφιου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στον τηλεοπτικό σταθμό BEST.

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και του νόμιμου δικαιώματος των κομμάτων να προβάλουν τις θέσεις τους μέσα από τα Μ.Μ.Ε., η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Μεσσηνίας δηλώνει ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός της για προβολή των θέσεών της μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό BEST.

Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε προεκλογική εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, το οποίο αποτελεί το μακρύ χέρι της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά στο νομό μας, που επανειλημμένα έχει στηρίξει την εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και που έχει κρατήσει εχθρική στάση μέσα από τα ρεπορτάζ του απέναντι στο αντιφασιστικό κίνημα στην πόλη μας. Δεν ξεχνάμε επίσης και τον βρόμικο ρόλο που έπαιξε η τηλεόραση του BEST στο κλείσιμο της ΕΡΤ, κατασυκοφαντώντας τους εργαζομένους της μέσα από τα δελτία ειδήσεων, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διάλυση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Εμείς, ως αντισυστημική αριστερά, δεν είμαστε διατεθειμένοι για λίγα λεπτά δημόσιας προβολής να πάμε κόντρα στις αρχές μας και να εμφανιστούμε σε τηλεοπτικά μέσα που έχουν παίξει και που παίζουν έναν τέτοιο ρόλο στην τοπική κοινωνία.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον ηρωικό αγώνα των παράνομα απολυμένων εργαζόμενων της ΕΡΤ για μια πραγματικά ελεύθερη αυτοδιαχειριζόμενη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Θα συνεχίσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα με τα μέσα που διαθέτουμε, κυρίως με το να ερχόμαστε σε άμεση επαφή με το λαό.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ



    ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή

    ΜΑΡΣ-Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση

    Πολιτική συνεργασία δυνάμεων και αγωνιστών-τριών

Δεν υπάρχουν σχόλια: