Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

"Τα έκαναν πάνω τους" λόγω πολιτικών εξελίξεων ;;

 ...αναδημοσίευση από το www.ertopen.com...

Απίστευτο – Παραγγελία για 200 χαρτιά υγείας την ημέρα στη ΝΕΡΙΤ ! Αλήθεια, τι τους ταΐζουν;

«Είναι τρελοί αυτοί οι νεριτιανοί» θα μπορούσε να έλεγε ο Αστερίξ εάν έβλεπε τις αποφάσεις που περνάνε για προμήθειες, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές, στη ΝΕΡΙΤ . Και γίνεται επίκληση του αγαπημένου ήρωα των κόμικς επειδή η κατάσταση είναι για γέλια. Η τελευταία απόφαση, με απευθείας ανάθεση όπως φαίνεται, βεβαίως… βεβαίως… αφορά σε προμήθεια για χαρτί υγείας και χαρτομάντιλα αξίας 8.920 ευρώ (10.971 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ) για χρονική περίοδο μόλις 5 μηνών.

Τι σημαίνει αυτό; Με βάση τις τιμές λιανικής (αυτονόητο λοιπόν ότι οι τιμές χονδρικής είναι κατά πολύ χαμηλότερες) ένα τεμάχιο χαρτιού υγείας, μέτριας και πάνω ποιότητας, κοστίζει περίπου 0,3 ευρώ (φυσικά, υπάρχουν και ακόμη χαμηλότερης τιμής).


Ετσι, με το ποσό των 8.920 ευρώ δύναται να αγοραστούν τουλάχιστον 29.733 χαρτιά υγείας. Με δεδομένο ότι η παραγγελία γίνεται για να καλυφθούν οι ανάγκες 5 μηνών, αυτό σημαίνει ότι στη ΝΕΡΙΤ χρειάζονται περίπου 200 (198 για την ακρίβεια) χαρτιά υγείας την ημέρα! Και αναρωτιέται, εύλογα, κάθε καλοπροαίρετος πολίτης: «Αλήθεια, τι τους… ταΐζουν;».

Φυσικά, ο σχολιασμός αυτός αφορά στην χιουμοριστική πλευρά του θέματος. Στα σοβαρά τώρα, με την αλλαγή της κατάστασης θα πρέπει να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στα οικονομικά της ΝΕΡΙΤ.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την απίστευτη απόφαση

πηγή:nez.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: