Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Eργασιακή επικαιρότητα


*Συνέλευση πραγματοποίησαν οι δημοσιογράφοι του 984 με την παρουσία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Η κατάληξη ήταν ότι υπάρχει στο επόμενο διάστημα ραντεβού με τον Ραγκούση, ώστε να αποσαφηνιστεί τελικά τι θα πράξει η νέα κυβέρνηση με το θέμα της μετατροπής των δημοτικών ΜΜΕ σε ΑΕ, που είχε αποφασίσει η προηγούμενη και αναλόγως να καθοριστεί και η στάση των εργαζομένων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και στάση εργασίας στα δημοτικά ΜΜΕ, προκειμένου να διευκολυνθεί η παρουσία συναδέλφων στο ραντεβού ΕΣΗΕΑ-Ραγκούση. Το δεύτερο θέμα της συνέλευσης ήταν τα εισοδηματικά, οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν από τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.


*Συνέλευση πραγματοποιεί την Τετάρτη 24/3 το σωματείο συμβασιούχων της ΕΡΤ (όλες οι ειδικότητες πλην δημοσιογράφων).

* Και οι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θα συναντηθούν την Πέμπτη 18/3 στις 13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΟΣΠΕΡΤ, προκειμένου να συζητήσουν συγκεκριμένες προτάσεις και αιτήματα στο νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ και να λάβουν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους.


*ΕΔΟΕΑΠ: περιμένουμε την απάντηση στο αίτημά μας να μας δοθούν στοιχεία για το ποιοι χρωστάνε και πόσα. Θα έμπαινε στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ πριν μια βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: