Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΕΤΙΤΑ: ανακοίνωση για το ΣΚΑΪ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε την Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που για άλλη μια φορά, χρησιμοποιώντας το απόλυτο μέσο εκφοβισμού εργαζομένων, την απόλυση, έχει μετατρέψει τους υπαλλήλους του σε φοβισμένα άβουλα όντα, που δέχονται αδιαμαρτύρητα πλέον να συμμετάσχουν στον απεργοσπαστικό μηχανισμό του κ. Αλαφούζου. Όσοι από αυτούς «τόλμησαν» να συμμετάσχουν σε προηγούμενη απεργία μας, απολύθηκαν. Το αποτέλεσμα αυτού του εκφοβισμού είναι ότι ο ΣΚΑΪ σήμερα, έβγαλε ζωντανό πρόγραμμα εν μέσω απεργίας της Ένωσής μας.

Καταγγέλλουμε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ είναι η πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα που εφάρμοσε το μνημόνιο με οριζόντια μείωση των μισθών, με την εφαρμογή ελαστικών μορφών εργασίας, με την χρήση ενοικιαζόμενων εργαζομένων και γενικά με την εφαρμογή κάθε είδους αντεργατικού μέτρου παρανομώντας και καταστρατηγώντας την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Σας προειδοποιούμε κύριοι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, ότι η σημερινή κινητοποίηση μπροστά στο κτίριο του σταθμού σας, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ακολουθήσει, όχι μόνο από τους «αγανακτισμένους» με τον σταθμό σας, τεχνικούς, αλλά με τους «αγανακτισμένους» Έλληνες που πλέον διακρίνουν καθαρά τον ρόλο που παίζετε στην κυβερνητική προπαγάνδα.

Σας εφιστούμε την προσοχή και απαιτούμε αυτό που βάσει νόμου δικαιούμαστε. Δηλαδή την είσοδο του Διοικητικού μας Συμβουλίου στον σταθμό σας και την άμεση συζήτηση των εργασιακών παρατυπιών που εφαρμόζετε!



για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: