Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Για στήριξη των απεργών του ΔΟΛ


ΑΠΟ Χρήστος Πραμαντιώτης
ΠΡΟΣ το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ
ΘΕΜΑ Οικονομική ενίσχυση των συναδέλφων διοικητικών του ΔΟΛ, που απεργούν

Αθήνα, 9/10/2010

Συνάδελφοι,
Οπως γνωρίζετε βέβαια, στον ΔΟΛ βρίσκεται ένας αγώνας σε εξέλιξη. Ο αγώνας αυτός έχει μέχρι στιγμής κοστίσει (εκτός των άλλων) μερικά χαμένα μεροκάματα για τους συναδέλφους διοικητικούς που βρίσκονται σε απεργία. Η γνώμη μου είναι να δει η ΕΣΠΗΤ πώς μπορεί να στηρίξει ΚΑΙ οικονομικά τους συναδέλφους αυτούς. Νομίζω ότι πρέπει ΤΩΡΑ να κάνουμε μια κίνηση που θα δείχνει μια πλευρά της συμπαράστασής μας, και να δώσουμε ένα ικανό χρηματικό ποσόν, που βεβαίως θα είναι αδύνατο να καλύψει τα χαμένα μεροκάματα, αλλά θα δηλώνει ότι είμαστε μαζί τους σε αυτό τον αγώνα. Προτείνω η ΕΣΠΗΤ να βγάλει από το ταμείο της και να δώσει στους συναδέλφους το ποσόν (τουλάχιστον) των 2.000 ευρώ.
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται συνεδρίαση Δ.Σ. για να το αποφασίσουμε, αρκεί η τηλεφωνική συγκατάθεση του καθενός μας. Παρακαλώ για την άμεση απάντησή σας.

ΥΓ. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την εργασιακή επιτροπή στον ΔΟΛ, ώστε να συνεννοηθούμε για το πώς θα δοθούν τα χρήματα, και πώς θα μοιραστούν στους απεργούς συναδέλφους.

Συναδελφικά,
Χρήστος Πραμαντιώτης
Μέλος ΔΣ ΕΣΠΗΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: