Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Απεργιακή ανακοίνωση ΣΤΤΗΛΝΕ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 167
Μέλος: Ε.Κ Πάτρας, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. Πάτρα 19/02/2011

Διεύθυνση : Εργατικό Κέντρο Πάτρας,
Κολοκοτρώνη 20
τηλ. 6945588751


Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε την συμμετοχή μας στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. και οι συνεργαζόμενες Ενώσεις Τύπου και Μ.Μ.Ε. για την Τετάρτη 23.02.2011 από ώρα 06:00 π.μ. μέχρι και ώρα 06:00 π.μ. της Πέμπτης 24.02.2011.
Οι τεχνικοί των τηλεοπτικών σταθμών της ν/δ Ελλάδας, από κοινού με όλους τους εργαζόμενους, στεκόμαστε απέναντι στην κυβέρνηση και τους διεθνείς συμβουλάτορες της, απαιτώντας να διατηρήσουμε το δικαίωμα της εργασίας και της αξιοπρεπούς διαβίωσης για εμάς και τα παιδιά μας.
Λέμε όχι στις απολύσεις και τις εκβιαστικές «εθελούσιες» εξόδους από την εργασία.
Λέμε όχι στις συγχωνεύσεις και κάθε είδους «συνεργασίες» εταιριών που σκοπό έχουν την μείωση των θέσεων εργασίας, και αποσκοπούν στην δημιουργία υπαλλήλων «πολυμηχανημάτων» που θα δουλεύουν για δυο και τρεις εργοδότες ταυτόχρονα, με την ίδια πενιχρή αμοιβή.
Λέμε όχι στην μαύρη και ανασφάλιστη εργασία που τείνει να γίνει κανόνας λόγω της ηθελημένης απαξίωσης των ελεγκτικών μηχανισμών με ευθύνη της κυβέρνησης.
Λέμε όχι στις μειώσεις των μισθών μας, και στις επιχειρησιακές και ατομικές συμβάσεις που θα μας μετατρέψουν σε σκλάβους, με δεκάδες υποχρεώσεις και κανένα δικαίωμα.
Λέμε όχι στην εργασία μέχρι τα βαθιά γεράματα που θα οδηγεί σε συντάξεις πείνας.
Η κυβέρνηση με τις ευλογίες της τρόικα και των εργοδοτών και χρησιμοποιώντας τους γνωστούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, οδηγεί σε σύγκρουση τις διάφορες κοινωνικές ομάδες στην λογική του «διαίρει και βασίλευε» ,και είναι ώρα να αντιληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι ότι δεν θα σταματήσει, αν δεν εξαφανίσει και τα τελευταία εργασιακά μας δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα και αγώνες.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους τεχνικούς αλλά και όλους τους εργαζόμενους είτε του δημόσιου είτε του ιδιωτικού τομέα να κατέβουν στο δρόμο, και μαζί να αγωνιστούμε ενάντια σε όλα αυτά που αποφασίστηκαν για εμάς χωρίς εμάς.

Κατά την διάρκεια της απεργίας θα καλυφθεί μόνο η απεργιακή κινητοποίηση με ένα τηλεοπτικό συνεργείο ανά Τηλεοπτικό Στάθμισε κάθε άλλη περίπτωση, για την κάθε μετάδοση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και εφ΄ όσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να μετατρέψουν το πρόγραμμα τους αφού δεν θα επιτραπεί η ζωντανή μετάδοση οποιασδήποτε ενημερωτικής ή ψυχαγωγικής εκπομπής.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ. Τ. ΤΗΛ. Ν. Ε.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ – ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ - ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: