Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Απεργία της ΕΤΕΡ στον Αντέννα


Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας www.eter.gr

Αθήνα, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011


Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο ραδιοσταθμό Αντέννα για αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και από τις 6 το πρωί,για την αναίτια και καταχρηστική απόλυση συναδέλφου που εργαζόταν για 16 χρόνια στο ραδιοσταθμό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, αποφάσισε σε απάντηση στην άκαμπτη και αντεργατική στάση της διεύθυνσης του ραδιοσταθμού Αντέννα κατά την διαβούλευση που είχαμε, την προκήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργιακής κινητοποίησης για αύριο Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου από τις 6 το πρωί.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι δεν θα αφήσουμε την εργοδοσία να προβεί σε ξεκλήρισμα των τεχνικών από τους ραδιοσταθμούς. Ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική συνεργασία θα αντιτάξουμε την σθεναρή και συνεχή μας αντίσταση. Η πολιτική της άσκησης διευθυντικής πυγμής από τους διοικούντες τον ραδιοσταθμό Αντέννα και η απόλυση της συναδέλφου μας μητέρας και εργαζομένης επί 16 χρόνια στον ραδιοσταθμό ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι το εναρκτήριο λάκτισμα της εργοδοσίας για αντεργατική και αντισυνδικαλιστική στάση τους απέναντι στους εργαζομένους και τις Ενώσεις.
Το σενάριο των golden boys του Αντ1 δεν θα περάσει. Βρισκόμαστε εδώ και είναι η αρχή. Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο τις θέσεις εργασίας μας, τη ζωή μας και το επίπεδο διαβίωσης που με αγώνες έχουμε κατακτήσει. Κομμένα πια τα δανεικά.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ σε επαγρύπνηση.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας

Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Μαρία Γεωργέα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Eσύ περίμενε το πόρισμα των ελεγκτών δημόσια διοίκησης για κάποιο δημοτικό ΜΜΕ και μέχρι τώτε σκούζε ιντερνετικά, γιατί όταν βγει το πόρισμα, θα σκούζεις live.