Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Εργασιακής Επιτροπής Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ, για την κινητοποίηση των εργαζομένων στην ΔΕΘ.



Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
3/9/2012

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου οργανώνουν τα συνδικάτα πανελλαδικό πανεργατικό συλλαλητήριο στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).Θα είναι η «πρώτη» μεγάλη πανεργατική κινητοποίηση ενάντια στα μέτρα που έχει ήδη αρχίσει να εξαγγέλλει η νέα τρικομματική κυβέρνηση του Σαμαρά.
Η τρόικα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας τον Ιούνιο, υποσχέθηκε διαπραγμάτευση του Μνημονίου και τώρα κυνικά βάζει σε εφαρμογή μέτρα με τα οποία οι περικοπές και η λιτότητα θα συνεχιστούν για μας, για να σωθούν οι τραπεζίτες και το ευρώ. Πρόκειται για μέτρα που πετσοκόβουν ακόμη περισσότερο τους μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα και δημόσιες υπηρεσίες που έχουμε ανάγκη όλοι οι εργαζόμενοι.
Στην διαδήλωση στην ΔΕΘ χρειάζεται να είμαστε όλοι εκεί. Για να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση και την τρόικα ότι οι νέες επιθέσεις τους δεν θα περάσουν. Για να χαράξουμε αγωνιστικούς δρόμους για όλο το εργατικό κίνημα για όλη την επόμενη περίοδο. Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ καλεί όλους τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στην διαδήλωση στην Εκθεση Θεσσαλονίκης.
Οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες Π.Ο.Ε.Σ.Υ, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ., & Π.Ο.Ε.Π.Τ.Υ.Μ, ενημερώνουν ότι η μετακίνηση για το συλλαλητήριο θα γίνει με ειδικά ναυλωμένα πούλμαν. Η αναχώρηση θα γίνει στις 6.30 π.μ. του Σαββάτου 08/09/2012 από το άγαλμα της Αθηνάς στον Πεδίο του Αρεως και η επιστροφή από Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 21.30 της ίδιας μέρας.
Επικοινωνήστε με την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ για δηλώσεις συμμετοχής. Τηλ. επικοινωνίας και συνεννόησης 2106066827-8 & email pospert@ert.gr
Οι συνάδελφοι του ΔΟΛ μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με τους Παναγιώτη Σκουτέρη 2113659520, Σακελλαρίου Γιάννα 2113659886, Τάσο Αναστασιάδη & Μαριλένα Δουκάκη 213659524

Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: