Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Μαχαιρώματα με...σπόνσορες


Όσο υπάρχουν ΜΜΕ που παριστάνουν τους «ανήξερους» και στην ουσία ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη, σπονσονάρουν τους νεοναζί, μαζί φυσικά με τις πλάτες της αστυνομίας και φυσικά των πολιτικών της προϊσταμένων, τόσο ο παρακρατικός βόθρος θα αποθρασύνεται, με την «ηθική αυτουργία» στα εγκλήματα να πέφτει στις πλάτες όσων επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν και από αυτό το επίπεδο.
Νέα μαχαιρώματα μεταναστών το βράδυ του Σαββάτου στη Μεταμόρφωση, περίπου δύο ώρες μετά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, κοντά στο εργοστάσιο της ΦΑΓΕ, όταν δύο άγνωστοι, ένας με Ι.Χ. αυτοκίνητο κι ένας με μοτοσικλέτα, κατευθύνθηκαν σε δύο μετανάστες, τους ρώτησαν από ποια χώρα είναι και όταν αυτοί απάντησαν «από το Πακιστάν»,  δέχθηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.
Επίσης, την ώρα που το συλλαλητήριο ήταν σε εξέλιξη, στο γειτονικό Ηράκλειο και  επί της Λεωφόρου Ηρακλείου, δύο άτομα απειλώντας μετανάστη με αιχμηρό αντικείμενο, του απέσπασαν χρηματικό ποσό και έγγραφα.

φωτο: Άουσβιτς και από το αντιναζιστικό συλλαλητήριο στον Πειραιά

Δυο μαχαιρωμένοι μετανάστες από το Πακιστάν νοσηλεύονται στην εντατική στο ΚΑΤ. Δυο επιθέσεις σε βάρος τους, στην οδό Ερμού, στη Μεταμόρφωση και στην Λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος του κτήματος Φιξ. Ακόμα μια καταγγελία για επίθεση.


2)Εφημερίδα "Έκφραση", Μεταμόρφωσης www.ekfrasi.net


Πογκρόμ σε βάρος μεταναστών από το Πακιστάν είναι σε εξέλιξη – όπως δείχνουν τα στοιχεία – στην ευρύτερη περιοχή της Μεταμόρφωσης. Μετά τη λήξη της μεγάλης αντιφασιστικής συγκέντρωσης της Μεταμόρφωσης, συμμορία επιτέθηκε σε δυο Πακιστανούς, στην οδό Ερμού στη Μεταμόρφωση, περί της 9 μμ. Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ο ένας μετανάστης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ στο ΚΑΤ (παρ' ολίγο να χάσει τη ζωή του, αφού η μια μαχαιριά τον βρήκε λίγο πάνω από την καρδιά. Με τρία τραύματα από μαχαίρι νοσηλεύεται επίσης στη Εντατική του ΚΑΤ το θύμα της επίθεσης στη λεωφόρο Ηρακλείου στο Ηράκλειο. Το δεύτερο θύμα της επίθεσης της Μεταμόρφωσης είχε ελαφρά τραύματα και αυτήν την ώρα ( 2.30 πμ) καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου. Στα παραπάνω περιστατικά έρχεται να προστεθεί επίθεση σε μετανάστη από το Πακιστάν στην περιοχή της γέφυρας λυμάτων της Ε.Ο όπου τον έριξαν από τη μηχανή του άγνωστοι και στη συνέχεια την έκλεψαν. Σε επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα της Μεταμόρφωσης δηλώθηκε άγνοια από πλευράς του για όλα τα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: