Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ τοπικών κινήσεων ΚΕΕΡΦΑ Βορείων Προαστίων για το άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής‏

Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί όλους τους αγωνιστές, συλλογικότητες και φορείς των Βορείων Προαστίων - στη δεύτερη συνάντηση - την Παρασκευή 05.10, 8 μμ στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ στο Ν. Ηράκλειο (Κουντουριώτου) για το συντονισμό της δράσης μας!

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ και την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Ν. Ηράκλειο 03.10.2012

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ
Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι απόγονοι των Γερμανοτσολιάδων, των χιτών και των ταγματασφαλιτών έχουν το θράσος να ανοίξουν γραφεία στο Νέο Ηράκλειο. Βάλανε ταμπέλες με τα ναζιστικά σύμβολα τους προκαλώντας τα δημοκρατικά αισθήματα της τοπικής κοινωνίας και όσων διασχίζουν τη γειτονιά μας.
«Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί» αλλά θα ηττηθούν με τον ίδιο τρόπο που ηττήθηκαν και οι «Γερμανοί φίλοι τους» στη περίοδο της ναζιστικής κατοχής 41 - 44!
Δεν θα αφήσουμε να γίνουν τα γραφεία τους καταφύγιο για τις δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες και αγωνιστές. Δεν θα τους αφήσουμε να χύνουν το ρατσιστικό δηλητήριο τους και να αναπαράγουν στη τοπική κοινωνία τις ναζιστικές ιδέες τους.
Δεν ξεχνάμε τι σημαίνει φασισμός και όσοι το ξεχνάνε θα φροντίσουμε να τους το θυμίσουμε!
Οι τοπικές κινήσεις της ΚΕΕΡΦΑ στα Βόρεια Προάστια ήδη έχουν πάρει πρωτοβουλία για κοινή - ενωτική - μαζική δράση, με αντιφασιστικό συλλαλητήριο και συναυλία στο Ν. Ηράκλειο, ενάντια στο άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής και τη φασιστική απειλή. Το δρόμο το δείχνει η αντιφασιστική διαδήλωση στη Μεταμόρφωση.
ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ - ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10 ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ και την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: