Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας κατά Μπέου

Οι βαρύγδουπες εκφράσεις και οι ύβρεις κατά των δημοσιογράφων του Βόλου, από τον πρώην μεγαλοπαράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, μόνο θυμηδία προκαλούν.

Ο κ. Μπέος, χειμαρρώδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, καταφέρθηκε με ανοίκειες εκφράσεις σε βάρος συναδέλφων μας, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να παλεύουν καθημερινά με ήθος για την ενημέρωση των φιλάθλων και να πληρώνονται με χαμηλούς μισθούς.

Οι εκφράσεις παροξυσμού, ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι που ο Βόλος δεν είχε επαγγελματική ομάδα, ξεπερνούν ακόμη και το πιο ευφάνταστο σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Θα πρέπει να μάθει ο κ. Μπέος και όποιος άλλος ασπάζεται τις απόψεις που εξέφρασε, ότι οι δημοσιογράφοι της Μαγνησίας, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας, έχουν μακρά παράδοση ήθους και επαγγελματικής επάρκειας και δεν χρειάζονται κανένα μέντορα να τους παραδώσει μαθήματα.
Άραγε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υιοθετεί τις απόψεις του πρώην μεγαλομετόχου της; Αν όχι, αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της.

Δεν θα ακολουθήσουμε το θλιβερό ολίσθημα του κ. Μπέου, σε βάρος των δημοσιογράφων της Μαγνησίας. Δεν είναι δύσκολο άλλωστε, να ξεχωρίσεις τους επαγγελματίες συναδέλφους μας, από όλους όσους κατ’ όνομα εμφανίζονται ως δημοσιογράφοι.

Τέλος, εμείς από την πλευρά μας, ως Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός κάθε νόμιμου δικαιώματος μας.

Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: