Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στον ΟΜΙΛΟ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης από την Τρίτη 13 και ώρα 6 π.μ. στον ΟΜΙΛΟ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ, με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, την άμεση απόσυρση κάθε σκέψης για εκ περιτροπής εργασία και την άμεση καταβολή των εισφορών στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Η εργοδοσία, παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας, εξακολουθεί χωρίς ίχνος ευαισθησίας, να μην καταβάλλει τους μισθούς των εργαζομένων, που παραμένουν για εννέα μήνες απλήρωτοι και να μην καταβάλει τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.

Με διαμορφωμένη μια τέτοια κατάσταση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ και οι εργαζόμενοι, θεωρούμε ότι είναι πλέον υποχρέωση της εργοδοσίας να αποδείξει έμπρακτα – και όχι με υποσχέσεις που μοναδικό σκοπό έχουν την αναστολή των κινητοποιήσεων- τις προθέσεις της, για ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων και αποκατάσταση της εργασιακής ειρήνης.

Σε αντίθετη περίπτωση τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όσο και οι εργαζόμενοι, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αποφασισμένοι, να περιφρουρήσουμε την απεργιακή μας κινητοποίηση και να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, μέχρι την πλήρη δικαίωση.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Aνακοίνωση συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση εξέδωσε και η ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: