Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

Επιστολή εργαζομένων στην "ΑΣΠΙΣ"


Αγαπητές κες και κοι
Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει, εμείς οι υπάλληλοι της ΑΣΠΙΔΟΣ βλέπουμε εκτός από το προσωπικό μας πρόβλημα να επιδεινώνεται και αήθεις και ειδεχθείς επιθέσεις στο πρόσωπό μας
Η τελευταία επίθεση είναι από άρθρο ενός κυρίου ονόματι "Κωστα Καλλιτση " ο οποίος αρθρογραφεί και στη γνωστη για την τοποθέτηση ΚΑΤΑ ημών στο παρελθόν "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"
Ο συγκεκριμένος κύριος μας εξυβρίζει ως απατεώνες και επίσης αναφέρει στο άρθρο του, ότι έχουμε προσληφθεί στο δημόσιο. Πότε προσληφθηκαμε στο δημόσιο και δεν το γνωρίζουμε?
το άρθρο του μπορείτε να το διαβάσετε εδώ
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_18/10/2009_333897

Επίσης το κομμάτι που αναφέρεται στους υπαλλήλους της ΑΣΠΙΔΟΣ αναφέρει.
"Υπάρχουν και τα δύσκολα. Παραδόξως, θεωρείται αυτονόητο ότι η Αγροφυλακή των νωπών ρουσφετιών καταργείται, αλλά οι 1.800 αγροφύλακες παραμένουν (θα σταλούν σε δήμους και κοινότητες της κατοικίας τους). Περίπου αυτονόητο, επίσης, ότι οι υπάλληλοι της «ΑΣΠΙΣ Πρόνοια» (που ασφαλώς κάτι θα είχαν ακούσει για τις απάτες του αφεντικού εις βάρος των πελατών τους...) θα απορροφηθούν στο Δημόσιο.
Πλέον παράδοξη, όμως, είναι η συζήτηση περί νέων προσλήψεων. Γνωρίζουμε, άραγε, την κατάσταση που επικρατεί;"

Αγαπητές κες και κυριοι
Λογικά ολοι σας γνωρίζετε την κατάσταση μας. Είμαστε 4 μήνες απλήρωτοι, απολυόμαστε χωρίς ουτε μια δραχμη αποζημίωση παρανόμως, και το όποιο επίδομα αν τελικά λάβουμε από τον ΟΑΕΔ θα ξεκινήσουμε να το λαμβάνουμε απο 25 Νοεμβρίου.
Δεν είναι ντροπή και αίσχος, παρόλα τα προσωπικά μας προβλήματα να διαβάζουμε και τέτοιες υβρεις εις τον τύπο και κυριότερα σε μια εφημερίδα σαν την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ?

Απευθυνόμενοι στην ΕΣHΕΑ θα θέλαμε επίσης να καταγγείλουμε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο όσο και την κα Ευγενεία Τζώρτζη για παρόμοια άρθρα και να προτείνουμε τη μόνιμη διαγραφή τους σύμφωνα με την παράβαση του άρθρου 2 του δεοντολογικου κώδικά των δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: