Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Στήριξη των ανέργων


Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε δέκτες των δικαιολογημένων καταγγελιών ανέργων συναδέλφων για την απαράδεκτη καθυστέρηση στο θέμα της καταβολής του χριστουγεννιάτικου επιδόματος. Αποτελεί ντροπή η καθυστέρηση καταβολής του (οποιαδήποτε δικαιολογία και αν ακούγεται). Έχουμε επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχουν λογαριασμοί δεκάδων χιλιάδων ευρώ για "έξοδα κυλικείου" σε ετήσια βάση και ταυτόχρονα να ταλαιπωρούνται συνάδελφοί μας , τώρα με το επίδομα, ή με τη μηνιαία συνδρομή στον ΕΔΟΕΑΠ και στο παρελθόν με τη συνδρομή στην ΕΣΗΕΑ. Ειδικά όταν ορισμένοι μας ενημέρωσαν ότι σκόπευαν με μέρος του χριστουγεννιάτικου επιδόματος, να εξοφλήσουν συσσωρευμένα χρέη προς τον ΕΔΟΕΑΠ για να μη διακοπεί η κάλυψή τους.


Υ.Γ. όσοι άνεργοι συνάδελφοι στις εκλογές "τσιμπήσατε" στις απατηλές υποσχέσεις των μηχανισμών που λυμαίνονται την ένωση, για εργασιακή "τακτοποίηση", ελπίζουμε να επανεξετάσετε στο παρόν και στο μέλλον τις επιλογές σας. Για ελάχιστες ψήφους θα υπήρχε προεδρείο εδώ και καιρό και δεν θα υπήρχε άλλοθι για γελοίες δικαιολογίες.

Tελικά αφού έβγαλαν την ψυχή των ανέργων και αφού τους έκραξε το σύμπαν, αποφασίστηκε τη Δευτέρα 21/12 να καταβληθεί το επίδομα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: