Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Golden "Γκουσγκούνης" στην ΕΡΤ


Μακάρι τα εισαγωγικά να ήταν στο golden και στο άλλο επίπεδο ας έκανε ό,τι ήθελε, αρκεί να μην προκαλούσε. Αλλά και golden είναι και εργασιακά-σεξουαλικά προβλήματα δημιούργησε.
Λίγο μετά την εκλογική νίκη της Ν.Δ. το 2004 ήρθε στην Αθήνα και στην ΕΡΤ, μεγαλοστέλεχος προερχόμενο από εφημερίδα «κάτω από το αυλάκι», όπως άλλωστε και ο απερχόμενος πρόεδρος
της ΕΡΤ Χ. Παναγόπουλος. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τον απέσυραν από τη θέση του, γιατί είχε μαζέψει στην πλάτη του πληθώρα καταγγελιών από γυναίκες εργαζόμενες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας. Σήμερα που βγήκαν οι λίστες με τα Golden boys της ΕΡΤ, διαπιστώσαμε ότι παραμένει ο golden playboy, σαν ειδικός σύμβουλος (σε τι τομέα «συμβούλευε» όλα αυτά τα χρόνια?) και με υψηλότατη εξαψήφια αμοιβή.
Να ξηλωθούν τα golden boys και τα golden playboys. Να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα, γιατί κλεμμένα είναι, από το μεροκάματο όσων πληρώνουν την ΕΡΤ μέσω του ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους σπαταλούν το δημόσιο χρήμα. Ξηλώστε τους χρυσοκάνθαρους και μονιμοποιήστε τους συμβασιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: