Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Εργασιακά θέματα


Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε: Χαμός έγινε πριν λίγη ώρα στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος. Ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας παραιτήθηκε για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας από το αθλητικό τμήμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας που έφτασαν από ανθρώπους μας που βρίσκονται στο... χώρο ο διευθυντής του αθλητικού Στάθης Βαρυτυμιάδης κρατούσε με διάφορες δικαιολογίες επι ένα μήνα στο συρτάρι του ένα θέμα φωτιά που αφορούσε την ΕΠΟ και αποκάλυπτε με το ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος . Ο Άρης Γάτας γνωστός για την πολύ καλή δουλειά του με μεγάλες συνεντεύξεις στον Ελεύθερο Τύπο, τελευταία και με τον Μπέκαμ, αλλά και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ που θίγουν πρόσωπα και πράγματα συνεργάτης και του Κυριάκου Θωμαιδη στο παρελθόν,παραιτήθηκε σύμφωνα με όσα ακούστηκαν μετά τον έντονο διάλογο που είχε με τον Βαρυτυμιάδη όσον αφορά το θέμα που καίει την ΕΠΟ. Ο δημοσιογράφος έφυγε από το χώρο και κατευθύνθηκε στο γραφείο του εκδότη της εφημερίδας όπου είναι κλεισμένος μέσα επί μια ώρα. Να σημειωθεί εδώ ότι και στο παρελθόν στη θητεία του στο ΕΘΝΟΣ ο Βαρυτυμιάδης είχε εμπλακεί σε ανάλογο περιστατικό απόκρυψης θέματος που αφορούσε τον Γκαγκάτση και είχε ως συνέπεια την απομάκρυνση του δημοσιογράφου τότε, Θάνου Μπλούνα από το ΕΘΝΟΣ.



2)Τι θα γίνει με μερικούς στην ΕΡΤ, όποτε επικρατεί στην κοινωνία αναβρασμός θα κλειδώνουν όλες τις κανονικές πόρτες, εκτός της κεντρικής και τις εξόδους κινδύνου, μην τυχόν μπουκάρουν οι εχθροί και πάρουν το κάστρο?
Και να σκεφτεί κανείς ότι έτσι καταστρατηγούνται κανονισμοί πυροπροστασίας και αντισεισμικής προστασίας, ενώ πρόσφατα διαπίστωσε τις παραβάσεις και η Πυροσβεστική (τότε δεν υπήρχε κοινωνικός αναβρασμός, αλλά περικοπές φυλάκων τα Σαββατοκύριακα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: