Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η μαφία του βουνού


...αναδημοσίευση από την τοπική εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ...

Κλοπή μηχανημάτων και ζημιές στις εγκαταστάσεις του Ποικίλου 'Ορους
Δολιοφθορές στη δημοτική ραδιοφωνία Ηρακλείου

Αντιμέτωπη με ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η διοίκηση της δημοτικής ραδιοφωνίας Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα, άγνωστοι μπήκαν στις 7 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του σταθμού “Επικοινωνία 94FM” που βρίσκονται στο Ποικίλο Όρος και αφαίρεσαν μηχανήματα με αποτέλεσμα να σιγήσει ο σταθμός.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε προς το Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος της ραδιοφωνίας, κ. Γρηγόρης Παπαδάτος, η διοίκηση προσπάθησε να αποκαταστήσει τις ζημιές και να βάλει μηχανήματα αλλά λίγες ημέρες αργότερα οι ίδιοι (;) δράστες μπήκαν πάλι μέσα και προκάλεσαν ζημιές. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο σταθμός έχει σιγήσει αυτό το διάστημα και η Δημοτική Αρχή ψάχνει να βρει λύση.
Ο κ. Παπαδάτος τόνισε πως η διοίκηση είναι σε διαπραγματεύσεις με μια διαφημιστική εταιρεία ώστε να εκπέμψει ο “Επικοινωνία” από τις εγκαταστάσεις της μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις του. Σε αντάλλαγμα ο Δήμος θα προσφέρει δωρεάν διαφήμιση στο ραδιόφωνο και στα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας.
Ο Πρόεδρος της ραδιοφωνίας αποκάλυψε ακόμα πως έχει υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστων ενώ πρόσθεσε πως η “μαφία του βουνού”, όπως την αποκάλεσε, έχει χτυπήσει και άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: