Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Συντονιζόμαστε απεργιακά


Συνεχίζοντας από την προηγούμενη ανάρτηση, η εικόνα ότι ανέβηκαν οι θερμοκρασίες στις Αττικές Εκδόσεις, λόγω της απόπειρας να μπουν απεργοσπάστες με την παρουσία αστυνομίας. Είναι το αγαπημένο κόλπο του δικηγόρου της εργοδοσίας που αρέσκεται τις απόκριες να μασκαρεύεται φτωχός (φωτο)στα αποκριάτικα πάρτυ και να στέλνει φωτογραφίες σε στήλες life style(του χρόνου μια ιδέα θα ήταν να ντυθεί περιφρούρηση) και που βρήκαμε το όνομά του (αν δεν είναι συνωνυμία) και σε μετοχολόγιο ραδιοφωνικού σταθμού, στο Radio DJ μαζί με τον Φιλιππόπουλο των Αττικών Εκδόσεων, όπου όπως θα δείτε παρκάτω και εκεί έγιναν "ομορφιές".

Ενδιαφέρουσα ήταν η παρέμβαση και η συζήτηση με εργαζόμενους σε αθλητικού περιεχομένου portals.
Συντονιστικές συζητήσεις αυτή την ώρα στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ τόσο μεταξύ θεσμικών (μέλη ΔΣ κλαδικών), όσο και σε επίπεδο βάσης (απεργιακός συντονισμός-δείτε την τελευταία ανάρτηση της Τετάρτης-διακήρυξη).
Μέχρι στιγμής οργανώνεται περιφρούρηση για τις 6.30πμ στο STAR λόγω της απεργοσπαστικής συμπεριφοράς του Μιχάλη Τσαουσόπουλου στο Radio DJ (και σταθερό πελάτη της επιθεώρησης εργασίας) και επανάληψη των σημερινών περιφρουρήσεων. Σε επιφυλακή για το βράδυ (θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση) λόγω του ΑΝΤ1 που στην απεργία της 17 Μάρτη έσπασε την απεργία με μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα Europa League. Έχει και απόψε και ενδέχεται να ανακοινωθεί βραδυνή συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: