Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Απεργία της ΕΤΙΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ STAR
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ STAR ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ALTER
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ALTER ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.30 ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ MEGA
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ MEGA ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4 ΚΑΙ ΩΡΑ 2.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΩ 2-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ALPHA
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ALPHA ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4 ΚΑΙ ΩΡΑ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ «AGORAKI». ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 19/4 ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 21/4
Αθήνα, 14 Απριλίου 2011
Αρ. Πρωτ: 1223

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

από ώρα 5.00 π.μ. της Τρίτης 19 Απριλίου έως ώρα 5.00 π.μ. της Πέμπτης 21 Απριλίου 2011 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.

απαιτούμε:
• Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
• Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν σέβονται τους εργαζόμενους τους και καθυστερούν την καταβολή τους μέχρι και τρεις μήνες.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.
• Την ανάκληση και το πάγωμα απολύσεων.
• Να μπει τέλος στην μαύρη, ανασφάλιστη εργασία και ενοικιαζόμενη εργασία, να διαμορφωθούν ίδιες μισθολογικές και ίδιες εργασιακές - ασφαλιστικές συνθήκες για όλους τους τεχνικούς είτε αυτοί εργάζονται σε Κρατικούς είτε σε Ιδιωτικούς Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, είτε σε Εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικού έργου.
• Όχι στη μείωση μισθών.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Η συμμετοχή μας σ αυτή την απεργία είναι ο μονόδρομος για να τους εμποδίσουμε να μας τα πάρουν όλα και να δημιουργήσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Δεν θα επιτρέψουμε στον βωμό του κέρδους να υπάρξουν δυσμενείς αλλαγές στις εργασιακές μας σχέσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμή μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: