Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η "τέχνη" κάποιων συνδικαλιστών


Πρώτα έκλεισε συμφωνία με την εργοδοσία για μείωση μισθών 12,5% με ατομικές συμβάσεις εργασίας και ύστερα έρχεται να… καταγγείλει τον εκδότη Αλέξανδρο Μπακατσέλο για αναξιοπιστία και ανειλικρίνεια.

Ο λόγος για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» της Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ έχει ως εξής:


Δυναμιτίζει την εργασιακή ειρήνη η εργοδοσία του Αγγελιοφόρου



Θεσσαλονίκη, 18 Απριλίου 2011




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης καταδικάζει την ανακίνηση σεναρίων συρρίκνωσης από την εργοδοσία της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος. Με τον τρόπο αυτόν δυναμιτίζεται η εργασιακή ειρήνη που συμφωνήθηκε με την ΕΣΗΕΜ-Θ και τους εργαζομένους.

Η ιδιοκτησία της εφημερίδας Αγγελιοφόρος και ο εκδότης της, Αλέξανδρος Μπακατσέλος, πρέπει να γνωρίζουν ότι με την ενέργεια αυτή έχει εξαντληθεί οριστικά κάθε απόθεμα αξιοπιστίας το οποίο οι εργαζόμενοι και η Ένωση αναγνώριζαν και ακυρώνεται κάθε προδιαγραφή ειλικρίνειας που θα δικαιολογούσε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ συγκαλεί συνέλευση των συντακτών που εργάζονται στα Μέσα της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδρίων της Ένωσης.




Το Διοικητικό Συμβούλιο



Βλέπε την ανακοίνωση στο:

http://www.esiemth.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=gr&page=545&NewsItem=1071

Δεν υπάρχουν σχόλια: