Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΝΕΩΝ


Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

1)ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΜΕΛ

Η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου μετά από συνεδρίαση των μελών της ανακοινώνει την αλλαγή της σύνθεσής της. Όπως είναι γνωστό κάθε χρονιά που περνά το ΣΕΜΜΕΛ έχει διαφορετική σύνθεση στο Διοικητικό του Συμβούλιο, πράγμα που εναλλάσσει τα πρόσωπα και τους ρόλους και έτσι εξασφαλίζει ανοιχτότερη και δημοκρατικότερη λειτουργία. Η νέα σύνθεση θα διαρκέσει ένα έτος και θα έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στρατής Σκουντιανέλλης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θάλεια Βουγδή

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Στρατής Τσιντώτας

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νίκος Κασκαράς

ΤΑΜΙΑΣ: Τάνια Δημητρίου

Η Διοίκηση παρά την αλλαγή της μορφής της θα συνεχίσει το έργο της με βάση τις ίδιες αρχές και κατευθύνσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΚΟΥΝΤΙΑΝΕΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ


2)ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Το Σωματείο Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου χαιρετίζει την πρωτόδικη απαλλαγή των πρώην απολυμένων των «Αιολικών Νέων» από την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης διά του Τύπου. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που επαληθεύτηκαν και επίσημα, ομόφωνα και με πρόταση της ίδιας της αρμόδιας αντι-εισαγγελέα τα γνωστά σε όλους δίκαια των συναδέλφων αυτών και που μπορούν να συνεχίσουν ακόμη πιο συστηματικά τη διεκδίκηση των αποζημιώσεών τους, τις οποίες και μέχρι σήμερα δεν έχουν εισπράξει. Ο δίκαιος αγώνας τους είναι και θα παραμείνει παράδειγμα και σύμβολο αδιαπραγμάτευτης διεκδίκησης για όλους τους εργαζόμενους των ΜΜΕ της Λέσβου.

- Να δοθούν οι αποζημιώσεις στους απολυμένους

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΚΟΥΝΤΙΑΝΕΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ


3)ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Το Σωματείο Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου συμπαρίσταται αμέριστα στους ιδιωτικούς υπαλλήλους των καταστημάτων της Λέσβου και δηλώνει την κάθετη αντίθεσή του με το ενδεχόμενο ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, όπως συστηματικά επιδιώκεται το τελευταίο διάστημα. Η Κυριακή αργία είναι παμπάλαια και αδιαπραγμάτευτη κατάκτηση του εργατικού κινήματος και δεν απεμπολείται.

- Καμία κυριακάτικη εργασία για τους εμποροϋπαλλήλους της Λέσβου

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΚΟΥΝΤΙΑΝΕΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: