Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ματίνα Ρέτσα: "σας δίνω την άδεια να με ξεφτιλίσετε αν δεν τηρήσω τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει απέναντι στον καθένα ξεχωριστά"






Στην ΕΡΤ προσλήφθηκε η πολιτευτής της ΝΔ (εκ μεταγραφής από το ΠΑΣΟΚ) Ματίνα Ρέτσα,  ως ειδικός σύμβουλος με αντικείμενο θέματα επικοινωνίας, η κ. Ρέτσα υπήρξε πρόεδρος της ομάδας των Κριεζών, με πολύ καλή πορεία πέρυσι στο τοπικό της Εύβοιας, αλλά φέτος δεν κατεβαίνει λόγω προβλημάτων. Επισυνάπτουμε την ανακοίνωση των πρώην υφισταμένων της κ. Ρέτσα στην ομάδα και ελπίζουμε να μην έχει η ΕΡΤ την ίδια πορεία με την συμπαθή ομάδα, διότι αν δεν μπορεί κανείς να κουμαντάρει σωματείο τοπικού πρωταθλήματος, το οποίο είχε και δυνατότητες, τότε τι να πούμε για "μεγαλύτερα καράβια" όπως η ΕΡΤ.

    Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών των Κριεζών:

            Ως πρώην ποδοσφαιριστές του Α.Ο Κριεζών, σεβόμενοι απόλυτα την ιστορία και τη φανέλα της ομάδας μας, θεωρούμε σκόπιμο να γνωστοποιήσουμε με την παρούσα ανακοίνωσή μας την αγανάκτησή μας απέναντι σε ορισμένες πρακτικές της προηγούμενης διοίκησης, πρακτικές που αφενός μας μειώνουν ως ανθρώπους και αθλητές, αφετέρου με κανένα τρόπο δεν συνάδουν με την ιστορία του σωματείου μας.

        Ολοι εμείς, επιδεικνύοντας τη μέγιστη δυνατή συνέπεια στα αγωνιστικά μας καθήκοντα, φθάσαμε την ομάδα μας ψηλά, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Πάίξαμε το κατά πολλούς καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, λίγοι ωστόσο φίλαθλοι του ευβοικού ποδοσφαίρου γνωρίζουν ότι η ομάδα έκανε προπονήσεις σε γήπεδο 6χ6 και πατούσε γήπεδο αγώνα μόλις την ημέρα διεξαγωγής της κάθε αγωνιστικής ημέρας. Λίγοι επίσης γνωρίζουν ότι δεν μας καταβάλλονταν ούτε τα οδοιπορικά μας έξοδα, στις συνεχείς δε εκκλήσεις μας να γίνουν τα αυτονόητα, να καλυφθούν δηλαδή από τη διοίκηση τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας που οι ίδιοι καλύπταμε, προσκρούαμε στις συνεχείς παρελκυστικές δικαιολογίες της διοίκησης ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς όλα θα γίνουν όπως πρέπει…. Όπως ήδη αναφέραμε, δικαιολογίες και μόνο δικαιολογίες…. Τίποτα δεν έγινε, στο τέλος της χρονιάς όλοι εξαφανίσθηκαν και αποποιήθηκαν των ευθυνών τους.

        Καθ’ όλο βέβαια το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με γνώμονα το συμφέρον και την προστασία της ομάδας μας, θεωρήσαμε σκόπιμο να μην δημοσιοποιήσουμε τίποτα. Η ομάδα και η πορεία της ήταν πάνω από όλα. Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι και η αγανάκτηση ξεχείλισε .. Δε μπορεί να γίνει διαφορετικά όταν σου υπόσχονται πολλά και στο τέλος δεν πραγματοποιούν τίποτα από τα υπεσχημένα …Κι ας έχεις προσπαθήσει όσο εμείς για να φέρουμε την ομάδα μας ψηλα. Κι ας έλεγε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ομάδας κα Ματίνα Ρέτσα ότι «σας δίνω την άδεια να με ξεφτιλίσετε αν δεν τηρήσω τις υποχρεώσεις που έχω αναλάβει απέναντι στον καθένα ξεχωριστά…». Κα Ρέτσα, κανείς μας δεν είχε και δεν έχει τέτοιου είδους προθέσεις. Αλλωστε, ουδέποτε θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις και εν μέσω δυσκολιών το αποδείξαμε πολλές φορές. Το μόνο που ζητάμε είναι έστω και τώρα να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να φανείτε συνεπής στις δεσμέυσεις που αναλάβατε απέναντί μας. Διαφορετικά θα τεθείτε στην κρίση τόσο του κόσμου της ομάδας μας όσο και του ευβοικού ποδοσφαίρου εν γένει.

        Με τιμή

        ΑΝΤΩΝΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΩΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΑ’Ι’ΤΙΔΗΣ ΔΑΥΙΔ, STANOJEVIC RADE, ΜΠΙΤΣΙΚΟΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΟΥΛΕΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΔΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ.

        Υ.Γ. Σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στο φίλο κ συμπαίκτη τους ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ, του οποιου ο αδερφός έφυγε απο τη ζωή…



σημείωση του blog: Υπήρξε και απάντηση της κ. Ρέτσα, που βρίσκεται αναρτημένη εδώ και αναφέρεται σε επόμενη δήλωση έξι εκ των προαναφερομένων ποδοσφαιριστών. Kαι εδώ η αρχική ανάρτηση στα τοπικά ΜΜΕ.










1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αγαπητοι φιλοι,
Για ακομα μια φορα βλεπουμε το ονομα της αγαπημενης μας ομαδας να διασυρεται και να γινεται ερμαιο για τα συμφεροντα αλλων. Δυστυχως η κ. Ρετσα ανελαβε περυσι την προεδρια της αγαπημενης μας ομαδα υποσχομενη συγκινησεις οι οποιες θα διαρκουσαν πολλα χρονια. Όπως φαινεται οι στοχοι ηταν αλλοι. Μεσα από την ομαδα μας η κ. Ρετσα εκανε τις δημοσιες σχεσεις της, εκανε την δουλεια της και παρατησε την ομαδα μας στα κρυα του λουτρου αποποιουμενη κάθε ευθυνη αφου ειχε καταφερει αυτά που ηθελε. Να φανταστειτε την παραιτηση της την εκανε γνωστη μεσα από site και δεν ειχε καν την αξιοπρεπεια να ερθει να παραιτηθει ενωποιον της διοικησης.
Μετα από 20 ολοκληρα χρονια είναι η πρωτη φορα που η ομαδα μας δεν συμμετεχει στο εν λογω πρωταθλημα. Η κ. Ρετσα ηρθε, μας κατεστρεψε και απλα εφυγε, μονο και μονο για να κανει την δουλεια της.
Ευχαριστουμε για ακομα μια φορα τους παικτες που ηταν κυριοι μεχρι το τελος της περασμενης αγωνιστικης περιοδου. Γνωριζουμε ότι η κ. Ρετσα η οποια ειχε συμφωνησει με καθενα από αυτους ξεχωριριστα καποιες υποχρεωσεις δεν ανταπεξηλθε και από καποιο σημειο και μετα υποκρινοταν ότι όλα πηγαιναν καλα.
Το αποτελεσμα είναι αυτό όμως αγαπητοι φιλοι. Η κ. Ρετσα πατησε επι πτωματων εκανε την δουλεια της και σηκωθηκε κ εφυγε.

Πρωην Δ.Σ και φιλοι Α.Ο Κριεζων