Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Σάββατο 21/3 1μμ



10 χρόνια από το βομβαρδισμό της Σερβίας,6 χρόνια από την εισβολή στο Ιράκ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 21 ΜΑΡΤΗ 1μμ ΔΟΥΛΕΙΕΣ - ΟΧΙ ΒΟΜΒΕΣ

Αθήνα - Στρασβούργο μαζί ενάντια στο ΝΑΤΟ

Το Σάββατο 21 Μάρτη, στην επέτειο των 6 χρόνων από την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ και των 10 χρόνων από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία, ξεσηκωνόμαστε απ΄όλη την Ελλάδα και συμμετέχουμε στο πανελλαδικό αντιπολεμικό συλλαλητήριο, στη 1 μμ, στο Σύνταγμα.

Όλες και όλοι εμείς, που βγήκαμε στους δρόμους ενάντια στις βάρβαρες σφαγές των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στη Γάζα απαιτώντας Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Όλες και όλοι εμείς, που συνεχίζουμε να απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό της κατοχής σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Όλες και όλοι εμείς, που βγήκαμε στους δρόμους όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Σερβία.

Ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ΝΑΤΟ και αμερικάνικες επεμβάσεις: Χούντες, πόλεμοι, τρομοκρατία. Βάσεις και υπέρογκοι πολεμικοί εξοπλισμοί. Μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλλάδας σε όλα τα μέτωπα του πολέμου "κατά της τρομοκρατίας" που απλώνεται επικίνδυνα από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν μέχρι τον Καύκασο και την Σομαλία.

Το αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα θα είναι η ελληνική συμβολή στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο στις αρχές Απρίλη. Οι ηγέτες των χωρών μελών θα συμμετέχουν σε μια προκλητική φιέστα για τα 60 χρόνια από την ίδρυση του, αλλά χιλιάδες αντιπολεμικοί διαδηλωτές ετοιμάζονται να μετατρέψουν το Στρασβούργο σε Γένοβα του 2009 οργανώνοντας μια σειρά κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν το Σάββατο 4 Απρίλη με μια πανευρωπαϊκή διαδήλωση με σύνθημα "Όχι στον Πόλεμο - Όχι στο ΝΑΤΟ, 60 χρόνια είναι αρκετά!".

Ενώνουμε την φωνή μας μαζί τους! Στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 21 Μάρτη και αμέσως μετά συμμετέχοντας στην διαδήλωση στο Στρασβούργο. Όλοι μαζί απαιτούμε:

- Όχι στο ΝΑΤΟ, 60 χρόνια είναι αρκετά
- Έξω τώρα από Ιράκ και Αφγανιστάν
- Κάτω τα χέρια από τη Γάζα - Λευτεριά στην Παλαιστίνη
- Πίσω ο ελληνικός στρατός - Καμιά συμμετοχή σε δυνάμεις κατοχής
- Λεφτά για τα ταμεία, τα σχολεία την Υγεία, και όχι για εξοπλισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: