Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Εργασιακή ενημέρωση


1)Από το blog των συναδέλφων του Ασύνταχτου Τύπου της ΕΣΗΕΜΘ, μαθαίνουμε για καψώνια σε συναδέλφους της ΕΤ3, που αν και εξωτερικοί συντάκτες εξαναγκάζονται σε ωράρια εσωτερικών. Επισυνάπτουμε και τη σχετική γελιογραφία, με την παρατήρηση ότι από τις αλλότριες εργασίες σε βάρος δημοσιογράφων, λείπει το γόπινγκ (λέτε να βάζουμε ιδέες στην εργοδοσία?).


2)Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας έστειλαν τις αποφάσεις του δικαστηρίου με τις οποίες απέτυχε ο ALPHA να βγάλει παράνομη τη στάση εργασίας.


3)Τελικά η ΕΤΙΤΑ ανακοίνωσε πού θα κάνει συνέλευση, αφού ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ Κ.Κέκκης, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει το αμφιθέατρο (που μαθαίνουμε, αν έχουμε ακριβείς πληροφορίες, ότι πριν λίγες μέρες χρησιμοποιήθηκε για προσωπική εορτή συνδικαλιστή από αυτούς που επιχείρησαν να αποκλείσουν τα τεχνικά σωματεία από το συνέδριο).Βλέπετε αυτές τις μέρες δεν υπάρχουν δικαστήρια απομακρυθέντων από την ΕΡΤ συμβασιούχων για να πάει ο κ. Κέκης να καταθέσει σε βάρος τους (παλιά του τέχνη) και ασχολείται με τη δίωξη του συνδικαλισμού.




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Καταστατικού της, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού
2. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας και όποιων άλλων κρίνει σκόπιμο για όλα τα θέματα που αφορούν εργασιακά και ασφαλιστικά αιτήματα
3. Οργάνωση και συντονισμός των αγώνων των Τεχνικών τηλεόρασης με τους αγώνες όλων των εργαζομένων στην ενημέρωση και στη χώρα μας γενικότερα την:
Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009 και ώρα 20.30
στον Συνεδριακό χώρο του ΚΥΒΕ Περιστερίου
[Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού
(Γέφυρα Κολοκυνθού)]

Μέσα στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται όλοι οι εργαζόμενοι από κράτος και εργοδότες, ο αγωνιστικός συντονισμός όλων μας είναι μονόδρομος

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: