Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Προσλήψεις, όχι απολύσεις



Είδηση από το ΑΠΕ: Αρχίζουν σήμερα -μέσω διαδικτύου- οι πιλοτικές εκπομπές του ραδιοσταθμού της Βουλής,μετά τη σχετική προγραμματική ανακοίνωση του προέδρου του σώματος Δ. Σιούφα.
Η κανονική,αναλογική,λειτουργία του σταθμού αναμένεται τον ερχόμενο Ιούλιο με την εγκατάσταση συστήματος πομπών και κεραιών στην Πάρνηθα και στη συνέχεια στην υπόλοιπη χώρα. Το πιλοτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταδόσεις συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Όπως δήλωσε ο κ. Σιούφας,μέσω του ραδιοσταθμού,οι πολίτες θα έχουν καθημερινά τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το κοινοβουλευτικό έργο και εν γένει για τις δραστηριότητες της Βουλής,των Βουλευτών και των Ευρωβουλευτών: "Ουσιαστικά, αποτελεί τη συνέχεια της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής που ξεκίνησε τις επίγειες μεταδόσεις του, το Δεκέμβριο του 2003, επί Προεδρίας Απόστολου Κακλαμάνη και καταξιώθηκε στη συνείδηση των πολιτών ως ένα αξιόπιστο θεματικό κανάλι με κοινοβουλευτικό περιεχόμενο και ποιοτικό πρόγραμμα". Ο ραδιοσταθμός της Βουλής είναι προσβάσιμος από την ιστοσελίδα της Βουλής (www.parliament.gr) και το σύνδεσμο "Βουλή-Ραδιόφωνο". Απαιτείται λογισμικό VLC.


Σχόλιο Financial Crimes: Σιούφα να προσλάβεις (κανονικά όχι με μπλοκάκια)ανέργους από τη λίστα της ΕΣΗΕΑ, διαφορετικά θα ξαναδείς πανό μπροστά σου, όπως στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ !!!!