Τρίτη, 31 Μαρτίου 2009

Ξανά στους δρόμους!! Όλοι στο Μουσείο 2/4 10.30πμΌλοι οι δρόμοι οδηγούν στην απεργιακή συγκέντρωση στο Μουσείο (Μάρνη και Πατησίων) την Πέμπτη 2 Απρίλη στις 10.30πμ. Ήδη καλούν με ανακοινώσεις τους η ΕΤΕΡ, η ΕΠΗΕΑ, οι Financial Crimes, το Παρατύπως και αναμένεται να καλέσουν η ΠΟΣΠΕΡΤ, καθώς και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.


1)Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου
Οι Διοικητικοί Υπάλληλοι των Μ.Μ.Ε. συμμετέχουν στην 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη 24ώρης απεργίας διαμαρτυρίας όλων των διοικητικών υπαλλήλων πού εργάζονται στις ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες, στα κανάλια, στα ραδιόφωνα, στο ΑΠΕ, στις Ενώσεις και στον ΕΔΟΕΑΠ, από τις 6 π.μ. της Πέμπτης 2 Απριλίου έως τις 6 π.μ. της Παρασκευής 3 Απριλίου 2009. συμμετέχοντας στην 24ωρη πανεργατική απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για όλους τους εργαζόμενους.
Μαζί με τους συναδέλφους μας εργαζομένους στα ΜΜΕ διεκδικούμε:
- Την πλήρη διασφάλιση της απασχόλησης των εργαζομένων του κλάδου και την άμεση ανάκληση όλων των εξαγγελθεισών μαζικών απολύσεων στις επιχειρήσεις των ΜΜΕ.
- Την πιστή τήρηση και εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων του κλάδου σε όλους τους απασχολούμενους στις επιχειρήσεις.
- Την εξασφάλιση των κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων του κλάδου.
Καλούμε όλους τους Διοικητικούς Υπαλλήλους των ΜΜΕ, μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας να συμμετάσχουν μαζικά στην Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία της ίδιας μέρας.
Όλοι μαζί δυναμικά, για την απόκρουση των απολύσεων και της ανεργίας, να μην πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι.
Προστασία και ενίσχυση των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 10.30πμ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

2)Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί τους συναδέλφους μαζικά να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της ερχόμενης Πέμπτης και να δώσουν το παρών στα κατά τόπους συλλαλητήρια που οργανώνονται από τα Εργατικά Κέντρα.

3)Ε.Τ.Ε.Ρ
Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας συμμετέχουν στην 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την συμμετοχή των Τεχνικών (ηχοληπτών και ηλεκτρονικών) της ραδιοφωνίας στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, για την 06.00η ώρα της Πέμπτης 2 Απριλίου 2009 μέχρι και την 06.00η ώρα της Παρασκευής 3 Απριλίου 2009 σε όλους τους ραδιοσταθμούς, που κήρυξε η ΓΣΕΕ για όλους τους εργαζόμενους.
Μαζί με τους συναδέλφους μας εργαζομένους στα ΜΜΕ διεκδικούμε:

ØΝα διασφαλιστεί πλήρως η εργασία των εργαζομένων του κλάδου.
ØΤην υπογραφή ΣΣΕ που θα παρέχει αξιόλογες αυξήσεις στους εργαζομένους τεχνικούς ραδιοφωνίας.
ØΤην πιστή τήρηση της ΣΣΕ.
ØΤην εξασφάλιση των κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Καλούμε όλους τους τεχνικούς της ραδιοφωνίας μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας να συμμετάσχουν μαζικά στην Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία της ίδιας μέρας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
10.30πμ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
το Διοικητικό Συμβούλιο

4)24ωρη απεργία στις 2 Απριλίου (27/3/2009)
Θεσσαλονίκη, 27 Μαρτίου 2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) την Πέμπτη 2 Απριλίου, σε συντονισμό με το σύνολο των εργαζομένων στην Ελλάδα. Η απεργιακή κινητοποίηση θα αρχίσει στις 6 π.μ. της Πέμπτης 2 Απριλίου και θα λήξει στις 6 π.μ. της Παρασκευής 3 Απριλίου.Μαζί με τους συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα διεκδικούμε:
Να διασφαλιστεί πλήρως η απασχόληση των εργαζομένων του κλάδου και να εγκαταλειφθούν άμεσα όλα τα εξαγγελθέντα σχέδια για μαζικές απολύσεις στις επιχειρήσεις των ΜΜΕ.
Την πιστή τήρηση και εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων του κλάδου σε όλους τους απασχολούμενους στις επιχειρήσεις.
Την εξασφάλιση των κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: