Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Αλλαγή ιδιοκτησίας στον Ρ/Σ "Εν Λευκώ"

...λάβαμε και αναδημοσιεύουμε το δελτίο Τύπου που ακολουθεί. Αν και το blog γενικά δεν παρουσιάζει την ειδησεογραφία στο πεδίο των ιδιοκτησιακών αλλαγών (αλλά κυρίως ειδησεογραφία προερχόμενη από τα κλαδικά σωματεία και δράσεις εργαζομένων), επειδή στην παρούσα περίοδο, αυτή πάντα συνδέετε με το θέμα των θέσεων εργασίας, το αναρτούμε...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΤΗΝ FRONTSTAGE S.A.


Η ραδιοφωνική εταιρία THREE DEE S.A. θυγατρική των Εκδόσεων Λυμπέρη Α.Ε., μεταβίβασε σήμερα τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΝ ΛΕΥΚΩ, στην εταιρία FRONTSTAGE S.A.
Ο κ. Αντώνης Λυμπέρης, Πρόεδρος της THREE DEE S.A., δήλωσε: «Σήμερα ένας από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας ο ΕΝ ΛΕΥΚΩ, φεύγει από εμάς, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στα ερτζιανά στην FRONTSTAGE της κυρίας Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Η Πρόεδρος της FRONTSTAGE S.A. Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου εξέφρασε την μεγάλη της χαρά για την απόκτηση του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΝ ΛΕΥΚΩ, συμπληρώνοντας: " Ήμουν πάντα ένας από τους πιστούς ακροατές του Εν Λευκώ. Χαίρομαι που τώρα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους ανθρώπους που δημιούργησαν την επιτυχία του για να κάνουμε τον Εν Λευκώ ακόμα πιο απολαυστικό και αγαπητό στους κατοίκους της πόλης."
Η Frontstage θα στεγάζει προσωρινά τον Εν Λευκώ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: