Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στέκονται αλληλέγγυοι στους απλήρωτους εργαζόμενους της «Εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics ΑΕΒΕ»

Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας

www.eter.gr νέο e-mail: eter@eter.gr



Αθήνα, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στέκονται αλληλέγγυοι στους απλήρωτους εργαζόμενους της «Εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics ΑΕΒΕ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο στέκεται αλληλέγγυο στους εργαζόμενους της Εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics ΑΕΒΕ οι οποίοι παρουσία των Σωματείων τους καθώς και εκπροσώπων του ΕΚΑ και της ΟΙΥΕ προσήλθαν στο παράνομο και παράτυπο κάλεσμα της Εταιρείας για να ενημερωθούν για το μέλλον της.

Οι αναφερόμενοι ως εκπρόσωποι της Εταιρείας κκ Σέκουλα και Χρηστίδης, δεν προτίθετο να γνωστοποιήσουν ούτε το όνομά του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας, απλά ήθελαν να επιβάλλουν την διαλείπουσα εργασία μίας (1) ημέρας την εβδομάδα ως εργασιακή προοπτική για το σύνολο των 330 εργαζομένων της. Μετά από καταγγελία για μη καταβολή δεδουλευμένων οι αυτοσυστηνόμενοι ως εκπρόσωποι της Εταιρείας προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Στεφάνου και ακολουθείται η διαδικασία του αυτόφωρου. Το σύνολο των εργαζομένων παραμένουν στους χώρους των αποθηκών της Εταιρείας, στα Οινόφυτα, ώστε να μην λεηλατηθεί η περιουσία της, αφού από την Κυριακή το βράδυ με εντολή των προαναφερόμενων «κυρίων», επιχειρείται να απομακρυνθούν κοντέινερ με εμπορεύματα. Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι εξακολουθούν να είναι εργαζόμενοι με πενθήμερη και οκτάωρη εργασία και σε καμία περίπτωση δεν αποδέχονται την διαλείπουσα εργασίας της μίας ημέρας. Προκηρύσσουν επαναλαμβανόμενες 24ωρες Απεργίες και επιφυλάσσονται για κάθε συνδικαλιστική και νομική ενέργεια, ώστε να διασφαλίσουν την εργασία και την αξιοπρέπειά τους. Στεκόμαστε όλοι οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στο πλευρό τους, ώστε αυτή η προκλητική εργοδοτική ενέργεια να μην βρει μελλοντικούς μιμητές. Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει με τα φιλεργοδοτικά της νομοθετήματα, την μνημονιακή πολιτική και την αποστέωση του ΟΜΕΔ και του ΣΕΠΕ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Δημήτρης Καμαρινόπουλος Μαρία Γεωργέα

Με την παράκληση να αναρτηθεί, δημοσιευθεί και μεταδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: