Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Επιστρέφει στη δουλειά με δικαστική απόφαση

Δικαιώθηκε δικαστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΠΠΗΤ) Χρήστος Μαΐδης, που πρόσφατα είχε απολυθεί από το ΔΟΛ και επιστρέφει στη θέση του με τα ίδια εργασιακά δεδομένα. Η εκδικητική απόλυση - συνδικαλιστική δίωξη δεν πέρασε.


Το βίντεο με το Χ. Μαΐδη, είναι από τη συγκέντρωση της 2/11/2011 έξω από το ΔΟΛΜεγάλη νίκη στο ΔΟΛ και για το συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου μας ,η δικαστική απόφαση της επαναπρόσληψης του Προέδρου της ΕΠΠΗΤ.

Ο απολυθείς από τη διοίκηση του ΔΟΛ, πρόεδρος της ΕΠΠΗΤ Χρ. Μαϊδης επιστρέφει στην εργασία του, σύμφωνα με την σημερινή δικαστική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής – συζήτησης ασφαλιστικών μέτρων.
Η τρομοκρατία και οι στοχευμένες συνδικαλιστικές διώξεις στο ΔΟΛ δεν θα περάσουν.
Το Δίκτυο Αλληλεγγύης & παρέμβασης στην ΕΠΗΕΑ, καλεί τους συναδέλφους μας στο ΔΟΛ να εντείνουν και να ριζοσπαστικοποιήσουν των αγώνα τους στη κατεύθυνση των αποφάσεων των Γενικών τους Συνελεύσεων σε ένα αγώνα διαρκείας με μαζική ανυπακοή ,ενάντια στα ολοκληρωτικά σχέδια εξόντωσης των εργαζομένων, από την τρόικα και τους πολιτικούς τους διαχειριστές .
Καλούμε τους συναδέλφους/σες στο ΔΟΛ να μην υπογράψουν
τον αυτοχειριασμό τους με ατομικές εξευτελιστικές συμβάσεις και «απελευθερωτικούς» όρους εργασίας στρατοπέδου συγκέτρωσης.
Ο αγώνας συνεχίζεται με όλα τα μέσα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Έχουμε μία σημαντική νίκη στο ΔΟΛ
Ο συλλογικός αγώνας μας σε όλα τα Μ.Μ.Ε συνεχίζεται .
Κάποιοι «συνδικαλιστές» στο κλάδο μας –συγκεκριμένης Ένωσης θα πρέπει να τους ζώνουν …εφιάλτες όπως σε δηλώσεις του ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΠΠΗΤ Χρ.Μαϊδης σχετικά με τον ρόλο τους στην απόλυση του.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Η Συντονιστική Γραμματεία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ
Κανείς δεν θα πρέπει να νιώθει ότι είναι πλέον μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: