Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Όταν οι πανελίστες "ανησυχούν" για την ΕΡΤ!!



Προς «ανησυχούντες» στο πάνελ της Τατιάνας στο Star, που διατύπωσαν το ερώτημα "γιατί θα πληρωθούν (να το δούμε πρώτα βεβαίως) οι επαναπροσληφθέντες της ΕΡΤ για το διάστημα των 23 μηνών στο οποίο ΔΕΝ δούλευαν".

Πρώτον: Δεν θα «πληρωθούν», αλλά θα συμψηφιστούν τα χρήματα με τις αποζημιώσεις και το επίδομα ανεργίας. Αυτό δεν το ακούσαμε. Πρώτα να έχει κανείς πλήρη εικόνα και μετά να μιλάει.

Δεύτερον: Φυσικά και δούλευαν για τις ανάγκες της ΕΡΤ 3, των περιφερειακών ΕΡΑ και του ertopen. Και μάλιστα δούλευαν κάτω από τραγικές συνθήκες και ελλείψεις και ο αγώνας αυτός συνέβαλε στο να φύγει το "μαύρο". Αν οι πανελίστες δεν το πήραν χαμπάρι, δεν πειράζει το αντελήφθησαν σημαντικά τμήματα της υπόλοιπης κοινωνίας και στήριξαν το εγχείρημα με τη συμμετοχή τους.

Τρίτον: «Γιατί να μην πάνε τα λεφτά στα δημόσια νοσοκομεία, που έχουν ελλείψεις». Ακούγεται σωστό και ενδιαφέρον και επειδή οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πάντα στηρίζουν την δημόσια, αναβαθμισμένη και με ελεύθερη πρόσβαση για όλους δημόσια υγεία, γι αυτό και συμμετέχουν (πχ η φωτο που διαδηλώνουμε μαζί με εργαζόμενους στο Σισμανόγλειο) στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο χώρο αυτό. Αλλά εκεί δε γνωρίσαμε κανένα «πανελίστα» από αυτούς που ανησυχούν, γιατί απλούστατα δεν συμμετείχαν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: