Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Δεύτερη μέρα δίκης με παρελκυστική στάση των ναζί της Χρυσής Αυγής

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Για δεύτερη μέρα βρέθηκαν στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής για τις δολοφονίες και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Οι αρχηγοί άφησαν μόνα τους τα εκτελεστικά τμήματα των ταγμάτων εφόδου και προτίμησαν να κρυφτούν.
Και σήμερα οι ναζί της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν με παρελκυστική τακτική για να κερδίσουν χρόνο και να επιβάλουν αργούς ρυθμούς στην εξέλιξη της δίκης. Πάλι κατηγορούμενος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και όταν η έδρα το έλυσε ζήτησαν χρόνο για να μελετήσουν την δικογραφία… 

Ωστόσο στο αίτημα της μεταφοράς της δίκης στο Εφετείο Αθηνών ώστε να υπάρχει δημοσιότητα, πρόσβαση του κοινού και να μην αναστατώνεται η ζωή της πόλης του Κορυδαλλού, το δικαστήριο έριξε την ευθύνη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Άραγε, θα συνεχίσει την ίδια τακτική ο κ.Παρασκευόπουλος ή θα δώσει επιτέλους τη λύση που ακόμη και ό ίδιος δήλωσε ότι υποστηρίζει, τη μεταφορά δηλαδή στο Εφετείο Αθηνών;

Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να υποβαθμίσει την δίκη και την ίδια στιγμή να βρει διεξόδους από την απομόνωση που της επέβαλε το αντιφασιστικό κίνημα μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα την αφήσει σε χλωρό κλαρί. Δεν ανεχόμαστε  πισώπλατες μαχαιριές όπως την πρόσκληση Ν.Κοτζιά προς την Χρυσή Αυγή για συμμετοχή στην Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής . είναι ενέργειες ξεπλύματος της ναζιστικής εγκληματικής  οργάνωσης απαράδεκτες για την αριστερά.

Χαιρετίζουμε τους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες που έδωσαν ξανά δυναμικό παρών στο σημερινό συλλαλητήριο. Θα μας βρουν μπροστά τους και στις 12 Μάη με νέα κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: