Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σ.Ε.Δ.Α.Π.: «Στηρίζουμε τον αγώνα των 17 μηνών και απαιτούμε να ξανανοίξει τώρα η ΕΡΤ»


Δίπλα στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ είναι ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Σ.Ε.Δ.Α.Π.).

Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα τους: «Στις 7 Νοέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και κατέλαβαν το κτίριο.

Η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προχώρησε στον «ξαφνικό θάνατο» δημόσιων οργανισμών και το άμεσο πέταμα στο δρόμο χιλιάδων εργαζομένων, οπότε και η εισβολή ήταν απαραίτητη αφού με κανένα τρόπο δεν κατάφεραν να σταματήσουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Το ραδιομέγαρο ήταν η φωνή του κάθε εργαζόμενου, του κάθε απολυμένου και η συγκυβέρνηση πίστεψε ότι με τα ΜΑΤ θα τη φίμωνε.

Εδώ και ένα χρόνο, μέσα από το ertopen, την ΕΤ3, και τους περιφερειακούς σταθμούς, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να αγωνίζονται, να αντιστέκονται, να δίνουν φωνή σε όλη την αγωνιζόμενη κοινωνία απέναντι στη μαύρη προπαγάνδα της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ.

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που καλεί η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στις 7 Νοεμβρίου 2014 στις 6 μ.μ. στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής,

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλους τους μαζικούς φορείς να βρεθούν εκείνη την ημέρα στο πλευρό των αγωνιζόμενων της ΕΡΤ.

Στηρίζουμε τον αγώνα των 17 μηνών, και απαιτούμε:

Nα ξανανοίξει τώρα η ΕΡΤ

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους της πρώην ΕΡΤ

Δημόσια Ραδιοτηλεόραση με αντικειμενική ενημέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: