Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΕΠΤΥΜ: Όλοι στο Ραδιομέγαρο



Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που διμοιρίες των ΜΑΤ  εισήλθαν βιαίως στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, περίπου στις 4.30 το πρωί, απαιτώντας από τους εργαζόμενους να εκκενώσουν τις εγκαταστάσεις του.  Παρά τη βίαιη κατάληψη του κτηρίου,  το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων της ΕΡΤ όχι μόνο παραμένει ακλόνητο, αλλά δυναμώνει όλο και περισσότερο, όσο η αδιαλλαξία των κυβερνώντων συνεχίζεται, παραπέμποντας σε άλλες εποχές.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου & ΜΜΕ (Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ.) καταδίκασε από την πρώτη στιγμή το «μαύρο» στην ΕΡΤ, στέκεται αλληλέγγυα και στηρίζει με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο τους αγώνες των εργαζομένων της ΕΡΤ. Καλεί όλες τις Ενώσεις – μέλη της να κινητοποιήσουν τα μέλη τους για συμμετοχή στο πανεργατικό συλλαλητήριο στις 7 Νοέμβρη στο Ραδιομέγαρο και  συγχρόνως απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους της Ενημέρωσης να δώσουν αγωνιστικό παρόν.

Ο αγώνας για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ είναι ένας αγώνας που δίνεται από όλους, γιατί το κλείσιμο της ΕΡΤ μας αφορά ΟΛΟΥΣ.



ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6μμ





Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΤΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: