Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής: Όλοι στο συλλαλητήριο της 7/11 στο Ραδιομέγαρο




Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ την Τρίτη, 4/11/14, αποφάσισε και πάλι ότι στηρίζει τον αγώνα των 17 μηνών των εργαζομένων στην ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα και ότι συμμετέχει στο συλλαλητήριο που καλεί η ΠΡΟΣΠΕΡΤ και οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στις 7 Νοεμβρίου 2014, στις 6μμ, στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Στις 7 Νοέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή και κατέλαβαν το κτίριο. Για την συγκυβέρνηση η εισβολή ήταν απαραίτητη αφού με κανένα τρόπο δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους αγωνιζόμενους της ΕΡΤ. Ούτε η έναρξη της ΔΤ, ούτε η κούραση, ούτε η έλλειψη χρημάτων κατάφεραν να φρενάρουν τον αγώνα της ΕΡΤ. Το ραδιομέγαρο ήταν η φωνή του κάθε αγωνιστή και η συγκυβέρνηση πίστεψε ότι με τα ΜΑΤ θα τη φίμωνε.

Διαψεύστηκαν. Εδώ και ένα χρόνο, μέσα από το ertopen, την ΕΤ3, και τους περιφερειακούς σταθμούς, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να αγωνίζονται, να αντιστέκονται, να δίνουν φωνή σε όλη την αγωνιζόμενη κοινωνία απέναντι στη μαύρη προπαγάνδα της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ. Σε αυτόν τον ένα χρόνο φάνηκε πολύ καθαρά τι επιδίωκε η κυβέρνηση με την εισβολή. Τη δημιουργία ενός μηχανισμού προπαγάνδας της μνημονιακής τους πολιτικής,  ενός πανηγυριού ημετέρων και ρουσφετιών, σκανδάλων και κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.

Ένα χρόνο μετά τις 7 Νοέμβρη του 2013, η κυβέρνηση Σαμαρά, είναι απονομιμοποιημένη στη συνείδηση των εργαζόμενων, χωρίς να έχει καταφέρει να κάνει «το έκτρωμά» της να λειτουργήσει ουσιαστικά, ενώ αντίθετα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν στις επάλξεις του αγώνα,

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στις 7 Νοεμβρίου 2014 στις 6μμ στο Ραδιομέγαρο. Καλούμε κάθε εργαζόμενο, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλους τους μαζικούς φορείς να βρεθούν εκείνη την ημέρα στο πλευρό των αγωνιζόμενων της ΕΡΤ.

     Στηρίζουμε τον αγώνα των 17 μηνών, και απαιτούμε:
·         Nα ξανανοίξει τώρα η ΕΡΤ
·         Να γυρίσουν όλοι οι εργαζόμενοι πίσω στις δουλειές τους
·         Δημόσια Ραδιοτηλεόραση με έλεγχο των εργαζόμενων 

Δεν υπάρχουν σχόλια: