Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Aλληλεγγύη από την ΠΟΣΠΕΡΤ προς ΕΤΕΡ και ΕΤΕΡΜΘ



ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ  ΑΠΟ TA ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΔΚΑΤΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

H ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα και στηρίζει τη διεκδικητική και ανυποχώρητη συνδικαλιστική στάση της Ε.Τ.Ε.Ρ και της Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ απέναντι στους εργοδότες και τη ξενόδουλη κυβέρνηση, για τη διαφύλαξη των ΣΣΕ, την αμειβόμενη εργασία και για οποιαδήποτε άλλα εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει. 

Ο μεγάλος και μακρύς αγώνας της ΕΤΕΡ ενάντια στους εργοδότες της ΕΙΡΑ  (με έφεση προσβάλουν πρόσφατη  νόμιμη διαιτητική απόφαση του ΟΜΕΔ που αφορά την ΣΣΕ) και την συγκυβέρνηση , δίνεται για όλους, μας αφορά όλους!

Και πρέπει να στηριχθεί  απ’ όλους!  Όλοι μαζί θα φέρουμε την νίκη στην εργατική τάξη και θα επιβάλουμε στην εργοδοσία τον σεβασμό των θέσεων εργασίας, των ΣΣΕ μας, καθώς και των θεσμών του ΟΜΕΔ και του ΣΕΠΕ.

Στη γενικευμένη  επίθεση - με τις γνωστές φασιστικές μεθόδους - της φαύλης δικομματικής συγκυβέρνησης, στον απλό λαό  με στόχο την εξαθλίωση του και την υποταγή του, στη συγκυβέρνηση, των  μνημονίων και της τρόικας, βαστάζο της ΜΕΡΚΕΛ και δούλη της εργοδοσίας και του κεφαλαίου, που εντείνει καθημερινά τον αυταρχισμό της σε βάρος των συνδικάτων, των ατομικών-συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθερίων, κουρελιάζει  το Σύνταγμα, το κοινωνικό κράτος,  τις κατακτήσεις, ξεπουλά  τον πλούτο  της χώρας.

Η απάντηση  μας είναι  πάντα μία: Αλληλεγγύη, Αντίσταση και Αγώνας !

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝEΤAIΡΟΙ ΤΗΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: