Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ο Μπάμπαλος – σε ρόλο Κεδίκογλου - ξεκίνησε τις απολύσεις από τον δημοτικό “940 Επικοινωνία FM”



 ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Με μία ξαφνική απόφαση, που μας θύμισε το "μαύρο στην ΕΡΤ" τον Ιούνιο του 2013, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ρ/Σ 940, χωρίς καν να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε, με πλειοψηφία 5 υπέρ και 4 κατά, την απόλυση 5 εργαζόμενων στην δημοτική ραδιοφωνία 940!

Είναι μία απόφαση σκάνδαλο με υπογραφή του νέου "μας" δημάρχου που "ξέχασε" πολύ γρήγορα τις προεκλογκές υποσχέσεις του για "βιώσιμη λύση στον 940, χωρίς απολύσεις προσωπικού".

Οι εργαζόμενοι στον 940 που παραμένουν - με ευθύνη και της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου, για να μην ξεχνιόμαστε - απλήρωτοι για 10 μήνες συνεχίζουν να δουλεύουν κρατώντας τον 940 ανοικτό και ζωντανό!

Αντί η νέα δημοτική αρχή να εξασφαλίσει ότι θα πληρώσει στους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα και θα συνεχίσει να λειτουργεί ο σταθμός, ως η φωνή των πολιτών με προβολή των αγώνων του και του πολιτισμού, έρχεται και απολύει 5 εργαζόμενους ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την οριστική διάλυση του.

Στεκόμαστε ανεπιφύλακτα αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζόμενων στον 940.

Οι απολύσεις δεν θα περάσουν, όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα για τα δεδουλευμένα και ο 940 να παραμείνει ζωντανός και ανοικτός στην κοινωνία.

Καλούμε τους Ηρακλειώτες σε μαζική συμμετοχή στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 19.11, 5 μμ στο Δημαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: