Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΤΕΡ δίπλα στους αγωνιζόμενους συναδέλφους της ΕΡΤ



Αθήνα, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014


7 Νοεμβρίου 2013 - 7 Νοεμβρίου 2014. Ένας χρόνος μαύρο φόντο.Ένας χρόνος μαύρο στις ζωές χιλιάδων εργαζομένων.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΕΡ δεν ξεχνά τη μέρα που η συγκυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο και στη θέση της ενημέρωσης και της πολιτιστικής προβολής της χώρας μας τοποθέτησε τη μαύρη μνημονιακή προπαγάνδα της με διάφορα μορφώματα.

Η ΕΤΕΡ από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στος εργαζόμενους της ΕΡΤ και απαίτησε, μαζί με χιλιάδες λαού έξω από το ραδιομέγαρο, να φύγει το μαύρο από τις οθόνες μας και από τους ραδιοδέκτες μας.

Η ΕΡΤ είναι συνεχώς εδώ. Μέσα από το ertopen.com, διαδικτυακά και μαζί με τους περιφερειακούς σταθμούς από τα FM-ΜΕΣΑΙΑ σε όλη την Ελλάδα και τα ΒΡΑΧΕΑ σε όλο τον κόσμο, ραδιοτηλεοπτικά την ΕΤ3, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουν να αγωνίζονται, να αντιστέκονται, να δίνουν φωνή σε όλη την αγωνιζόμενη κοινωνία απέναντι στη μαύρη προπαγάνδα της μνημονιακής κυβέρνησης και των ραδιοτηλεοπτικών μορφωμάτων της (ΔΤ-ΝΕΡΙΤ).

Η μάχη των εργαζομένων της ΕΡΤ για αξιοπρέπεια, δημοκρατία, ελεύθερη και αδέσμευτη ενημέρωση, για εργασία συνεχίζεται.Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζομένους της ΕΡΤ - ΠΟΣΠΕΡΤ συμμετέχοντας στο πανεργατικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2014 στις 6μμ έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Τέρμα στην καταστροφική πολιτική των μνημονίων!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

ΟΛΟΙ στο πανεργατικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2014 στις 6μμ έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: