Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΣΠΕΡΤ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Σ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Την ώρα που η ξενόδουλη και υποταγμένη κυβέρνηση, αποκομμένη εντελώς από τον δοκιμαζόμενο λαό, μακριά από την εφιαλτική ελληνική πραγματικότητα, στο Παρίσι, ….διαπραγματεύεται! με την Τρόικα τις νέες σκληρές και απάνθρωπες επιλογές τους, την ίδια ώρα η λαϊκή αγανάκτηση και αντίσταση, φουντώνει ολοένα και περισσότερο. Πέντε χρόνια μετά την παράδοση της χώρας στα δεσμά της τρόικας και του ΔΝΤ, τροϊκανοί  και οι κυβερνητικοί συνεργάτες τους απεργάζονται τα νέα μνημόνια που θα επεκτείνουν ακόμα περισσότερο  την εξαθλίωση του λαού μας και την ανθρωπιστική κρίση που μας περιβάλλει.

Οι αφελείς πιστεύουν ότι κοροϊδεύουν τον λαό και μαζί με τους …υπερήφανους βολευτές τους ψηφίζουν έναν ακόμα προϋπολογισμό σκληρής φτώχειας και  φορολεηλασίας που οδηγεί το λαό μας στην απόγνωση. Βρίσκουν τις διεξόδους για να περνάνε αντισυνταγματικές και παράνομες τροπολογίες, που απαλλάσσουν από δικαστικές ευθύνες τους εκκαθαριστές  διαδόχους  του Μάναλη και συνεχίζουν την λειτουργία του μορφώματος ΔΤ – ΝΕΡΙΤ με την επέκταση συμβάσεων διμηνιτών για ……έκτακτες! ανάγκες, μέχρι τον Ιούνιο του 2015!

Καταργούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους,                                       αφαιρούν και την τελευταία ελπίδα των απλήρωτων εργαζομένων για μερική, έστω, είσπραξη των οφειλομένων τους από τον εργοδότη, η συνταγματική εκτροπή είναι αυτοσκοπός της…. κυβέρνησης.
Τούτη την ώρα οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι φοιτητές, οι νέοι  οργανώνουν και συντονίζουν τη δική τους διαμαρτυρία, την αντίσταση τους ενάντια σ αυτή τη καταστροφική για τη χώρα και το λαό πολιτική, προετοιμάζουν το μεγάλο πανεργατικό συλλαλητήριο της  27ης Νοέμβρη. Η ΠΟΣΠΕΡΤ και αγωνιστές της ΕΡΤ συμμετέχουμε μαζικά στο μεγάλο συλλαλητήριο της 27ης Νοέμβρη με προσυγκέντρωση στο Μουσείο στις 10:30 και πορεία στο Σύνταγμα.

Μια μέρα πριν στις 26 Νοέμβρη  στις 12:00 το μεσημέρι η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΣΥ, οι Ενώσεις και οι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ και του Τύπου, οργανώνουμε την δική μας μεγάλη αγωνιστική κινητοποίηση. Δίνουμε το δικό μας αγωνιστικό παρόν στην Ακαδημίας μπροστά στην ΕΣΗΕΑ, όπου θα είμαστε όλοι εκεί για να βροντοφωνάξουμε ενάντια στις νέες συμφωνίες που θα επεκτείνουν την κρίση και θα βουλιάξουν περισσότερο στη φτώχια την ελληνική κοινωνία.            

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ  ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ,ΜΙΣΘΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΚΡΑΤΟΣ.        ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ….ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΕΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: