Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Μάχη στην Ελευθεροτυπία


H Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην “Ελευθεροτυπία”, στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” και το “enet.gr” Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014:
1. Δηλώνει ότι:
Η εφημερίδα δεν εκδίδεται και οι εργαζόμενοι στο enet.gr δεν έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική έκδοσή της, με αποκλειστική ευθύνη της εκδότριας εταιρείας (“Τρίτη Όψη”), παρά το γεγονός ότι όλοι εμείς βρισκόμαστε στις θέσεις εργασίας μας κανονικά, μετά τη λήξη της απεργίας την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 5μμ.

2. Επαναβεβαιώνει ότι:
Παραμένουμε στις θέσεις εργασίας μας και συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα δεδουλευμένα 9 μηνών και την άμεση καταβολή του τρέχοντος μισθού για όλους. Καλούμε την εργοδοσία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να ικανοποιήσει τα αιτήματα της ΓΣ όπως οφείλει. Ξεκαθαρίζουμε επίσης ότι παραμένουμε σε ετοιμότητα αγωνιστικής κινητοποίησης αν η εργοδοσία δεν ικανοποιήσει τα αιτήματά μας, δηλώνοντας ότι εμείς θέλουμε την Ελευθεροτυπία σε λειτουργία, προϋπόθεση για την οποία είναι η στοιχειώδης τήρηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

3. Η ΓΣ εξέλεξε επιτροπή, η οποία θα συναντηθεί αύριο Τρίτη με το σωματείο (ΕΣΗΕΑ) προκειμένου να συζητήσει τις εξελίξεις στην Ελευθεροτυπία. Επίσης, θα ζητήσει συνάντηση με τον φορέα από τον οποίο η εκδότρια εταιρεία είχε δηλώσει ότι αναμένει χρηματοδότηση προκειμένου να ανταποκριθεί στην καταβολή του τρέχοντος μισθού.

H ΓΣ των εργαζομένων,
Δευτέρα 24 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: