Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΟΣΠΕΡΤ: Κάλεσμα σε Συγκέντρωση προσωπικού την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο Αμφιθέατρο Λ.Μεσογείων 156


Ολόκληρη η ανακοίνωση - κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ σε συγκέντρωση εργαζομένων:

Καλούμε στις 20 Μαρτίου 2015 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00 όλους τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ μέλη των σωματείων μελώντης ΠΟΣΠΕΡΤ σε συγκέντρωση προσωπικού στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ) ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ Λεωφόρος Μεσογείων 156 για ενημέρωση και ανάλυση του νομοσχεδίου που αφορά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ΑΕ και για να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας.

Είμαστε στον αγώνα 21 μήνες, αντέχουμε και συνεχίζουμε ...

Η ψυχολογική κούραση και οικονομική ανέχεια δεν θα μας κάνουν να δεχτούμε άρον – άρον το όποιο σχέδιο , χωρίς πραγματικό διάλογο , με θολές σελίδες και δημιουργικές ασάφειες για το μέγεθος της ΕΡΤ ΑΕ και την άμεση επαναλειτουργία στο σύνολο της .

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ όμως για τα θεσμικά, κανονιστικά, οικονομικά κλπ θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους ( εκτός των δημοσιογράφων) που εκπροσωπούμε μέσω των σωματείων μελών μας.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ με τα σωματεία της θα μάχεται πάντα για άρση των αδικιών προηγούμενων , παρόντων και …μελλοντικών.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν σύρθηκε και δεν θα συρθεί ποτέ στις ράγες της εξουσίας, της συνδιαλλαγής, των εκβιασμών, της διαπλοκής των μικροκομματικών και μικροπαραταξιακών μεθοδεύσεων.

Τα συνδικάτα δεν πρέπει να είναι φέουδο κομματικοκρατίας , εναγκαλισμών με την κάθε εξουσία και δίαυλος προσωπικών συμφερόντων. Αυτό το έχουμε κάνει πράξη εμείς στην ΠΟΣΠΕΡΤ μαζί με τους εργαζόμενους , χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες εν της πράγμασι ,γι αυτό άλλωστε αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο που δημιουργήσαμε όλοι ,μαζί με τους πρώην συμβασιούχους και τους αλληλέγγυους στο να κρατάμε μια δημόσια υπηρεσία ανοιχτή επί 20 σήμερα και 23μήνες τουλάχιστον, με αξιοπρέπεια και θάρρος, με πίστη και δύναμη, με κόπο και ιδρώτα , με αίμα και δάκρυ που αγκαλιάστηκε από την κοινωνία και δεν θα τα χαρίζουμε σε κανένα.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ συνεχίζει αταλάντευτα να διεκδικεί χωρίς μικροκομματικούς, συντεχνιακούς λόγους το δίκαιο αίτημα για την επαναφορά της ΕΡΤ στις 11-6-2013 σαν να μην έκλεισε μια μέρα .

Να γίνουν πράξη οι προεκλογικές εξαγγελίες –δεσμεύσεις των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης για την επιστροφή στο άσπρο της Δημοκρατίας και όχι στο γκρίζο μετά το μαύρο.

Αυτή η ΠΟΣΠΕΡΤ είναι ο πυλώνας και η καθαρή ψυχή της ΕΡΤ και του αγώνα της και θα παραμείνει.

Η ΑΜΕΣΗ επαναλειτουργία της ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗΣ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ από την σημερινή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ χωρίς προαπαιτούμενα –και μνημονιακές συνταγές γιατί το απαιτεί η κοινωνία, για τους 18 νεκρούς μας και γιατί το κερδίσαμε με τον δίκαιο αγώνα μας. .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: