Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Επιστολή προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ από τους Πόπη Χριστοδουλίδου και Γιάννη Αγγέλη

«Διαφυλάξτε την ενότητα του κλάδου!»



"Αγαπητοί συνάδελφοι
Με την παρούσα θέλουμε να σας ενημερώσουμε και επίσημα γι’ αυτό που πιθανόν να έχετε ήδη πληροφορηθεί.
Ο συνάδελφος Ευ.Τάτσης, που εκλέχθηκε από την ΕΠΗΕΑ για το Συμβούλιο του Ταμείου προχώρησε σε σύγκληση του Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ για την Τρίτη 24/3, παρά την ενημέρωσή του από εμάς ότι αυτό είναι παράτυπο, καθώς, το Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ συγκαλείται από τον πλειοψηφούντα Σύμβουλο της ΕΣΗΕΑ, η οποία είναι η πλειοψηφούσα Ένωση στο Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ.( η πρώτη και μεγαλύτερη Ενωση στον ΕΔΟΕΑΠ).

Προς αποκατάσταση της ομαλής διαδικασίας και προς αποφυγήν παρατυπιών, που θα μπορούσαν..
να θέσουν σε αμφισβήτηση την νομιμότητα των αποφάσεων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε πρόσκληση των εκλεγμένων Συμβούλων από τις τέσσερις Ενώσεις για την Τρίτη 24/3, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα λειτουργίας.

Πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα του κλάδου των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων, από ατυχείς πρωτοβουλίες, που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο το Ταμείο και την υπεράσπισή του στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Περιμένουμε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να υποστηρίξει την Ενωσή μας και την σχετική διαδικασία και σε πνεύμα υπεράσπισης της ενότητας του κλάδου, που συγκροτεί το Ταμείο μας και με σεβασμό στο εκλογικό αποτέλεσμα, να κινητοποιηθεί για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του ενάντια σε κάθε παρατυπία στην συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ.

Τέλος, σας επισυνάπτουμε προς ενημέρωση σας την τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη νομική γνωμοδότηση εργατολόγου για το θέμα αυτό, την οποία καταθέσαμε σήμερα και προς το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Αγγέλης -Πόπη Χριστοδουλίδου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: