Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

"Κλαίνε" οι μνημονιακές χήρες για το άνοιγμα της ΕΡΤ



Άρχισαν οι τεθλιμμένες χήρες τα κλάματα επειδή φαίνεται ότι θα ανοίξει και επισήμως (γιατί 20 μήνες λειτουργεί) η ΕΡΤ.

Έτσι διαβάσαμε σε λαθρόβιους διαδικτυακούς τόπους (από ανοιχτούς φασίστες, έως βαρυπενθούντες λόγω εκλογικού αποτελέσματος πασόκους), αυτά που εμείς οι εργαζόμενοι είχαμε πρώτοι εδώ και χρόνια καταγγείλει και για τα οποία απεργήσαμε. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο αρκεί.

Μεταξύ άλλων, είδαμε τους golden μισθούς του 2007, 08, 09, υποστηρικτών των τελευταίων κυβερνήσεων, νυν στελεχών της ΝΕΡΙΤ, απολογητών των μνημονίων, βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που προήλθαν από την ΕΡΤ, παλαιών στελεχών που είχαν φύγει πριν το «μαύρο», αλλά και προσώπων που δεν βρίσκονται στη ζωή και μάλιστα πριν κλείσει η ΕΡΤ, να συνοδεύονται από «σχόλια», ότι δήθεν γι αυτούς αγωνίστηκε η κοινωνία για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Την ίδια λίστα είχαν δώσει στη δημοσιότητα όταν ανακοινώθηκε το λουκέτο τον Ιούνιο του 2013, δήθεν για να δικαιολογήσουν το κλείσιμο ενάντια στη σπατάλη, που οι ίδιοι κάλυπταν και οι ίδιοι καρπώθηκαν.

Την ίδια ώρα ακόμα δεν έχουν τελεσιδικήσει δικαστήρια για τα κλεμμένα από την τσέπη των εργαζομένων του Π.Δ. 164 που τα μασούλησαν οι διοικήσεις της ΕΡΤ, ρίχνοντάς τα σε προκλητικών αμοιβών συμβάσεις "ειδικών συνεργατών" και "προσωπικού ειδικών θέσεων".

Ούστ ρε φασισταριά που αντιγράφοντας τον Γκαίμπελς, νομίζετε ότι με στοιχεία που αφορούν τους δικούς σας φίλους, θα λασπώσετε αγώνα 20 μηνών , στη διάρκεια του οποίου χάθηκαν ανθρώπινες ζωές εργαζομένων και αλληλέγγυων.



...από κινητοποίηση του 2010...

Δεν υπάρχουν σχόλια: