Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

H (αναμενόμενη) προβοκάτσια έχει κοντά ποδάριαΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΔΟΕΑΠ


   Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε καμία ανάμειξη στην ηλεκτρονική επιστολή που κυκλοφορεί από εχθές το απόγευμα από Μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Ενώ ουδέποτε μας ζητήθηκε αντίστοιχη παρέμβαση από εργαζόμενο στις Διοικητικές Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


Χρήστος Βαράκης

Εκπρόσωπος Εργαζομένων Μελών ΕΠΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ


2)Συκοφαντικός οχετός

O οχετός της συκοφαντίας και του ψεύδους στην υπηρεσία των «ανώνυμων» συνεργατών.
(Ή το πώς η Σπανοπούλου, περιμένοντας την κλήτευση του εισαγγελέα, βαφτίζει τον εαυτό της  εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΕΔΟΕΑΠ).

Συνάδελφοι, χθες βράδυ και ενώ είχε λήξει η πρώτη ημέρα εκλογών για τη νέα Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ κυκλοφόρησε διαδικτυακά ένας νέος οχετός συκοφαντιών και ασύστολων ψευδών από την Ελένη Σπανοπούλου, ενάντια σε δύο μέλη του ΔΣ, την Πόπη Χριστοδουλίδου και τον Γιάννη Αγγέλη.
Αυτή τη φορά ο άνθρωπος που ζήλεψε το «κούρεμα» της ΤτΕ στα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ και φρόντισε να το επαναλάβει μόλις 24 ώρες αργότερα με ζημία πολλών εκατ. ευρώ, επιλέγει με μια αξιοπρόσεκτη γκεμπελική μέθοδο μια νέα συνταγή διπλού ψεύδους:
·        Αποδίδει στα δύο μέλη του Συμβουλίου όλα όσα η ίδια και οι κατά περίπτωση συνεργάτες της επιχείρησαν, με μικρή ευτυχώς επιτυχία, να περάσουν από το ΔΣ, για να στείλουν το Ταμείο και τους ασφαλισμένους μας μια ώρα αρχύτερα στο έλεος των ασφαλιστικών εταιρειών.
·        Με πρωτοφανές θράσος υπογράφει τον οχετό η ίδια ως "146 εργαζόμενοι του ΕΔΟΕΑΠ"! Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν έχουν ιδέα επ’ αυτού και θα είναι μάλλον φυσιολογικό να κινηθούν κατά τα δέοντα απέναντί της.
 Συνάδελφοι, είναι προφανές ότι πίσω από το νέο «χτύπημα» της κας Σπανοπούλου, πέρα από τα αδιέξοδα μιας διετούς ανεπιτυχούς προσπάθειας να «νομιμοποιήσει» όλα εκείνα με τα οποία ο εισαγγελέας πλέον ασχολείται, αναδύεται και κάτι άλλο: η αγωνία και ο πανικός όλων όσοι χρησιμοποιούσαν τα δύο τελευταία χρόνια την «κυρία» αυτή, για να κάνουν ή να πουν όλα όσα οι ίδιοι δεν τολμούσαν να επιχειρήσουν κατά πρόσωπο ενάντια στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ.
Η απάντηση σ’ αυτήν και σε όλους όσοι τη χρησιμοποιούν ακόμα και τώρα πρέπει να είναι μία: μηδενική αποχή από τις εκλογές, όλοι οι συνάδελφοι να κατέβουν και να καθορίσουν με την ψήφο τους την τύχη του αυτοδιοικούμενου ΕΔΟΕΑΠ.

Γιάννης Αγγέλης - Πόπη Χριστοδουλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: