Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

"Nα μπούμε εμπόδιο στα σχέδιά τους να πετάξουν έξω τους ανέργους και τους επισφαλώς εργαζόμενους"

Γιατί κατεβαίνω ως υποψήφιος για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, στις εκλογές της 12ης Μαρτίου στην ΕΣΗΕΜ-Θ: 

Γιατί θέλουμε να μπούμε εμπόδιο στα σχέδιά τους να πετάξουν έξω τους ανέργους και τους επισφαλώς εργαζόμενους. Επαγγελματικό ταμείο σχεδιάζουν παρασκηνιακά, όποιος έχει να πληρώνει, οι υπόλοιποι στον Καιάδα. 

Γιατί θέλουμε πίσω τα κλεμμένα 90 εκ€ από Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπαδήμο, τραπεζίτες. Να "φτύσουν αίμα" αν δεν τα δώσουν πίσω ακόμη κι αν χρειαστεί να δημευτούν οι περιουσίες τους. Να πληρώσουν τα οφειλόμενα οι καναλάρχες και οι εκδότες, αν χρειαστεί κι από τις περιουσίες που έκαναν σε βάρος των εργαζομένων.

Να πετάμε έξω από την πόρτα όποιον λιμπίζεται "ψητό" και εύκολα χρήματα όπως έκαναν η Πόπη Χριστοδουλίδου και ο Γιάννης Αγγέλης στο απερχόμενο ΔΣ και απέκτησαν μεν εχθρούς, αλλά περισσότερους ανθρώπους που τους εκτίμησαν για τον ακέραιο χαρακτήρα τους.

 Για μένα αποτελούν πρότυπα. Γιατί θέλει σθένος για να πετάς έξω από την πόρτα επίδοξα γκόλντεν μπόις και να αναθεωρείς λεόντειες συμβάσεις. Γιατί έχω όρεξη να γίνω κακός με τα λαμόγια που νομίζουν ότι θα ρημάξουν όχι μόνο τον ΕΔΟΕΑΠ αλλά και τον τόπο. 

Γιατί το έχω βάλει σκοπό να είμαι μουρλός και όχι μνημονιακός. Δεν χρειάζεστε μάνατζερ για να κόβετε παροχές κύριοι μνημονιακοί, αλλά άντερα για να κοπεί η όρεξη των συμφερόντων που δεν τα έχετε. 

Τον τσαμπουκά σας τον εξαντλείτε στους ανέργους και στους μη έχοντες που τους κρατάτε εκτός κάλπης με το πρόσχημα ότι δεν είναι τακτοποιημένοι οικονομικά, μόνο και μόνο για να μην σας μαυρίσουν.  

Στέλιος Νικητόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: